Έναν από τους κορυφαίους διαιτητές του πλανήτη όρισε η UEFA για να σφυρίξει τον επαναληπτικό αγώνα για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τη Σάλκε. Συγκεκριμένα ο Μπιορν Κάιπερς θα διευθύνει το ματς της Τούμπας την Τρίτη (21:45, Novasports2)

Έναν από τους κορυφαίους διαιτητές του πλανήτη όρισε η UEFA για να σφυρίξει τον επαναληπτικό αγώνα για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τη Σάλκε στο γήπεδο της Τούμπας. Συγκεκριμένα ο Μπιορν Κάιπερς θα διευθύνει το ματς που θα κρίνει ποια από τις δύο ομάδες θα σφραγίσει το εισιτήριο για τους χρυσοφόρους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο 40χρονος Ολλανδός που την περσινή σεζόν σφύριξε τόσο τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ, όσο και τον τελικό του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών, θα έχει για βοηθούς του τους συμπατριώτες του  Σάντερ φαν Ρέκελ, Ερβιν Ζέινστρα, Ρίτσαρντ Λίσφελντ και Πολ φαν Μπόκελ. Ο τελευταίος επιστρέφει στην Τούμπα μετά από λίγες μέρες, καθώς ήταν ο διαιτητής με τη Μέταλιστ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.