Το μεσημέρι της Δευτέρας (26/8) η αποστολή της Σάλκε προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης συνοδευόμενη από περίπου 150 οπαδούς της.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (26/8) η αποστολή της Σάλκε προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης συνοδευόμενη από περίπου 150 οπαδούς της. Οι Γερμανοί αντιμετωπίζουν τον ΠΑΟΚ την Τρίτη στην άδεια Τούμπα στη ρεβάνς του προ εβδομάδας 1-1 στο Γκελζενκίρχεν και ο προπονητής τους εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι μπορούν να πάρουν το αποτέλεσμα που θα τους δώσει την πρόκριση.

«Έχουμε πολύ καλές πιθανότητες να προκριθούμε. Σε πρώτη φάση αυτό που πρέπει να κάνουμε σίγουρα, είναι να σκοράρουμε», είπε χαρακτηριστικά ο Γενς Κέλερ, ο οποίος τόνισε ότι δεν ανησυχεί για τη θέση του, απαντώντας σε σχετική ερώτηση:«Καθόλου. Δε με απασχολεί τι λέγεται. Εγώ προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα μπορώ».

Τον Κέλερ κάλυψε και ο αθλητικός διευθυντής της Σάλκε, Χορστ Χελντ. «Φυσικά και θα είναι», ήταν το σχόλιό του σε ερώτηση για το αν ο Γερμανός τεχνικός θα είναι στον πάγκο του συλλόγου στο επόμενο ματς για την Μπουντεσλίγκα αν η Σάλκε δεν πάρει την πρόκριση για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.