1ος όμιλος: Τεσέιρα εις διπλούν! (video)

Με δύο γκολ του Άλεξ Τεσέιρα, η Σαχτάρ Ντόνετσκ πέρασε επιβλητικά με 2-0 από τη χώρα των Βάσκων και την έδρα της Ρεάλ Σοσιεδάδ, παίρνοντας τους πρώτους της 3 πόντους.

Με δύο γκολ του Άλεξ Τεσέιρα, η Σαχτάρ Ντόνετσκ πέρασε επιβλητικά με 2-0 από τη χώρα των Βάσκων και την έδρα της Ρεάλ Σοσιεδάδ, παίρνοντας τους πρώτους της 3 πόντους.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός πέτυχε και τα δύο τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο, με το πρώτο να έρχεται στο 65′ έπειτα από πάσα του Ντάγκλας.

Η Σοσιεδάδ είχε τις περισσότερες ευκαιρίες (15 σουτ, 9 στην εστία) αλλά ήταν αναποτελεσματική. Οι Ουκρανοί από την άλλη, σημάδεψαν το τέρμα του Μπράβο μόλις τέσσερις φορές αλλά όπως αποδεικνύει και το τελικό σκορ ήταν εξαιρετικά εύστοχοι.

Το 0-2 διαμορφώθηκε στο 87′ από Τεσέιρα, που έκοψε στην περιοχή από τα αριστερά, βρέθηκε σε θέση βολής και τέλειωσε το ματς.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ρεάλ Σοσιεδάδ (Γιάκομπα Αρασάτε): Μπράβο, Εστράδα, Γκονζάλες, Μαρτίνεθ, Ντε Λα Μπέλα, Πάρντο (82΄ Γκρανέρο), Μπεργκάρα, Βέλα, Πριέτο, Γκρίσμαν (74΄ Κάστρο), Σεφέροβιτς (69΄ Αγκιρέτσε)

Σαχτάρ Ντόνετσκ (Μίρτσεα Λουτσέσκου): Πιατόφ, Σρνα, Ρακίτσκι, Κούτσερ, Σέβτσουκ, Χούμπσμαν (66΄ Στεπανένκο), Φερνάντο, Ντάγκλας Κόστα (76΄ Μπερνάρ), Τεϊσέιρα, Ταϊσόν, Αντριάνο


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.