1ος Όμιλος: Το μη χείρον βέλτιστον για τη Γιουνάιτεντ (video)

Χωρίς τον Ουέιν Ρούνι στη σύνθεσή της, σ΄ ένα ματς που λόγω της κακής φόρμας της θεωρούνταν αουτσάιντερ, η Γιουνάιτεντ έμεινε στην ισοπαλία 1-1, στο Ντόνετσκ, με τη Σαχτάρ για τη δεύτερη αγωνιστική του πρώτου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ.

Χωρίς τον Ουέιν Ρούνι στη σύνθεσή της, σ΄ ένα ματς που λόγω της κακής φόρμας της θεωρούνταν αουτσάιντερ, η Γιουνάιτεντ έμεινε στην ισοπαλία 1-1, στο Ντόνετσκ, με τη Σαχτάρ για τη δεύτερη αγωνιστική του πρώτου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ.

Για τη φετινή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ οι τέσσερις βαθμοί μετά από δύο αγωνιστικές στον πρώτο όμιλο, η «συγκατοίκηση» με τη Σαχτάρ στην κορυφή του γκρουπ κι όλα αυτά μετά από ένα 1-1 στην Ουκρανία χωρίς τον Ουέιν Ρούνι δεν είναι άσχημος απολογισμός.

Η αγγλική ομάδα προηγήθηκε με τον Ουέλμπεκ στο 18΄, αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει το αποτέλεσμα γνωρίζοντας την ισοφάριση από τον Τάισον στο 76΄. Θα μπορούσαν, βέβαια, να είναι πιο άσχημα τα πράγματα για τους φιλοξενούμενους αν είχε δοθεί πέναλτι στη φάση του Κλέβερλι με τον Τεϊξέιρα στο 14΄ κι ενώ δεν υπήρχε σκορ στο παιχνίδι.

Στη φάση του 0-1 το μισό τέρμα ανήκει στον Μαρουάν Φελαϊνί, που με ατομική ενέργεια εντός της περιοχής των Ουκρανών έβγαλε την ασίστ στον σκόρερ, χωρίς οι φιλοξενούμενοι ν΄ απειλούν στη συνέχεια και τους γηπεδούχους να παίρνουν τα ηνία του αγώνα. Στο 1-1 υπάρχει λάθος αντιμετώπισης της φάσης από τον Νεμάνια Βίντιτς, με αποτέλεσμα ο σκόρερ Τάισον να εκμεταλλευτεί το γύρισμα του Ρακίτσκι.

Στο 1-1 με την ομάδα του Μιρτσέα Λουτσέσκου η Γιουνάιτεντ, πάντως, κατάφερε να μην χάσει έχοντας μονάχα ένα σουτ στο στόχο, κάτι που συμβαίνει σε αγώνα της στο Τσάμπιονς Λιγκ για τρίτη, μόλις, φορά από το 2006. Επίσης, οι «κόκκινοι διάβολοι» του Ντέιβιντ Μόγιες για ένατο διαδοχικό εκτός έδρας παιχνίδι για τη διοργάνωση δεν κατάφεραν να κρατήσουν απαραβίαστη την εστία τους.

Πρόσωπο του αγώνα ήταν ο Ράιαν Γκιγκς, που έπαιξε για 19η διαφορετική σεζόν στο θεσμό, μπαίνοντας ως αλλαγή, ενώ έγινε ο μόνος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της διοργάνωσης που αντιμετώπισε 50ή διαφορετική ομάδα στην καριέρα του σ΄ αυτήν.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Σαχτάρ Ντόνετσκ (Μιρτσέα Λουτσέσκου): Πιάτοφ, Σρνα, Κουτσέρ, Ρακίτσκι, Σέφτσουκ, Φερνάντο (84΄ Ιλσίνιο), Χούμπσμαν, Τάισον (91΄ Μπέρναρντ), Τεϊξέιρα, Κόστα, Αντριάνο (89΄ Φερέιρα).
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ντέιβιντ Μόγιες): Ντε Χέα, Ράφαελ, Σμόλινγκ, Βίντιτς, Εβρά, Βαλέντσια, Κάρικ, Φελαϊνί (66΄ Γκιγκς), Κλέβερλι, Ουέλμπεκ (92΄ Τζόουνς), φαν Πέρσι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.