Οριστικά εκτός ο Κόμονς για τη Σέλτικ

Ο μέσος της σκωτσέζικης ομάδας δεν θα δώσει το «παρών» στο ματς της τρίτης αγωνιστικής του όγδοου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ, απέναντι στον Άγιαξ στο «Σέλτικ Παρκ» λόγω τραυματισμού.

Ο μέσος της σκωτσέζικης ομάδας δεν θα δώσει το «παρών» στο ματς της τρίτης αγωνιστικής του όγδοου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ, απέναντι στον Άγιαξ στο «Σέλτικ Παρκ» λόγω τραυματισμού.

H απόφαση για τον Κρις Κόμονς πάρθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (21/10), μία ημέρα πριν την αναμέτρηση των δύο ομάδων που θα κρίνει σε σημαντικό βαθμό το ποια εκ των δύο θα συνεχίσει να έχει πιθανότητες για την τρίτη θέση του γκρουπ που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Κόμονς τραυματίστηκε στην εκτός έδρας ισοπαλία με τη Χιμπέρνιαν (1-1), για την εγχώρια SPL, και λογίζεται ως σημαντική απώλεια για τον Νιλ Λένον με τον προπονητή των Κελτών να το παραδέχεται σε δήλωσή του.

Η απουσία του Κρις Κόμονς έρχεται να προστεθεί στην τιμωρία του αρχηγού Σκοτ Μπράουν, λόγω της κόκκινης κάρτας που δέχτηκε στην ήττα εντός έδρας, με 1-0, από την Μπαρτσελόνα τη δεύτερη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μάθιους και Λούστιγκ είναι, λογικά, εκτός με τον 19χρονο Νταρνέλ Φίσερ να προορίζεται για βασικός στο δεξί άκρο της άμυνας. Πρόβλημα, επίσης, αποτελεί για τον Λένον και η ίωση που ταλαιπωρεί τον αριστερό αμυντικό Εμίλιο Ιζαγκίρε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.