1ος όμιλος: «Κόλλησαν» στο μηδέν Σαχτάρ και Λεβερκούζεν (video)

Η Σαχτάρ Ντόνετσκ υποδέχτηκε στην Ουκρανία την Μπάγερ Λεβερκούζεν με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό καθώς «κόλλησαν» στο 0-0.

Η Σαχτάρ Ντόνετσκ υποδέχτηκε στην Ουκρανία την Μπάγερ Λεβερκούζεν με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό καθώς «κόλλησαν» στο 0-0.

Η ομάδα του Λουτσέσκου ήθελε τη νίκη προκειμένου να περάσει στη δεύτερη θέση του πρώτου ομίλου και να βάλει τις βάσεις για πρόκριση στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι Ουκρανοί ήταν απόλυτοι κυρίαρχοι στο πρώτο μέρος έχοντας δέκα τελικές προσπάθειες αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν με την Λεβερκούζεν να αμύνεται μαζικά χωρίς να μπορεί να κρατήσει μπάλα.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο τερματοφύλακας των Γερμανών, Λένο, ο οποίος απέτρεψε τα χειρότερα και στην επανάληψη η ομάδα του Σάμι Χίπια κατάφερε να ισορροπήσει την κατάσταση.

Έτσι, οι Γερμανοί παρέμειναν σε τροχιά πρόκρισης έχοντας επτά βαθμούς σε τέσσερα παιχνίδια, έναν λιγότερο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Σαχτάρ: Πιατόφ, Κούτσερ, Σέβτσουκ, Ρακίτσκι, Χούμπσμαν, Μπερνάρντ (63′ Ιλσίνιο) , Φερνάντο, Κόστα (78′ Τάισον), Τεϊσέιρα, Σρνα, Φερέιρα (78′ Λουίς Αντριάνο).

Λεβερκούζεν: Λένο, Σπάχιτς, Μποένις, Τοπράκ, Ντονάτι, Ρόλφες, Μπέντερ, Σαμ (93′ Κρούσε), Κάστρο (69′ Καν), Χέουνγκ-Μιν (77′ Χέγκελερ), Κίσλινγκ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.