1ος όμιλος: Τους χόρεψαν σάμπα… (video)

Με πρωταγωνιστές τους Βραζιλιάνους Ντάγκλας Κόστα (2 γκολ) και Λουίζ Αντριάνο (1 γκολ) η Σαχτάρ Ντόνετσκ διέλυσε τη Ρεάλ Σοσιεδάδ με 4-0 για την πέμπτη αγωνιστική του πρώτου ομίλου του Τσάμπιονς Λινγκ.

Με πρωταγωνιστές τους Βραζιλιάνους Ντάγκλας Κόστα (2 γκολ) και Λουίζ Αντριάνο (1 γκολ) η Σαχτάρ Ντόνετσκ διέλυσε τη Ρεάλ Σοσιεδάδ με 4-0 για την πέμπτη αγωνιστική του πρώτου ομίλου του Τσάμπιονς Λινγκ.

Στο κατάμεστο «Ντόνμπας Αρένα» η ομάδα του Μιρτσέα Λουτσέσκου υποδέχτηκε τη Σοσιεδάδ με μοναδικό στόχο τη νίκη που, σε συνδυασμό με την ήττα της Λεβερκούζεν, θα την έφερνε στη προνομιούχο δεύτερη θέση, η οποία δίνει την πρόκριση στους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι Ουκρανοί μπήκαν αρκετά επιθετικά στο παιχνίδι και στο 37ο λεπτό επιβεβαίωσαν την κυριαρχία τους με τον Λουίζ Αντριάνο να σκοράρει έπειτα από ασίστ του Ντάγκλας Κόστα.

Στην επανάληψη, η ομάδα του Λουτσέσκου δεν άφησε το πόδι απ’ το γκάζι θέλοντας να πετύχει ένα δεύτερο γκολ που θα της έδιωχνε το άγχος και το κατάφερε στο 48ο λεπτό. Ο Άλεξ Τεϊξέιρα σκόραρε και διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.
Είκοσι λεπτά αργότερα ο Ντάγκλας Κόστα έκανε το 3-0 δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Σαχτάρ αποδεικνύοντας ότι η ουκρανική ομάδα διαθέτει εξαιρετικό τμήμα σκάουτινγκ.

Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε και πάλι ο Βραζιλιάνος στο 87ο λεπτό της αναμέτρησης. Με αυτή τη νίκη η Σαχτάρ έφτασε τους οκτώ βαθμούς σε πέντε παιχνίδια και εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την ήττα της Λεβερκούζεν από τη Γιουνάιτεντ περνώντας στη δεύτερη θέση του πρώτου ομίλου.

Οι συνθέσεις:

Σαχτάρ (Λουτσέσκου): Πιατόφ, Κούτσερ, Σέβτσουκ, Ρακίτσκι, Στεπανένκο, Φρεντ, Μπερνάρ (69′ Τάισον), Κόστας, Τεϊσέιρα (75′ Εδουάρδο), Σρνα, Αντριάνο (72′ Φερέιρα).

Σοσιεδάδ (Αρασάτε): Μπράβο, Ανσοτέγκι, Καδαμούρο, ντε λα Μπέγια, Ελουστόντο, Μαρτίνεθ, Πριέτο, Πάρδο (68′ Ρος), Γκριέζμαν (74′ Αγκιρέτχε), Βέλα (74′ Σεφέροβιτς), Κάστρο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.