Οθωμανικό… πέρασμα από το «Τζουζέπε Μεάτσα»

Διπλό ολκής πέτυχε η Τράμπζονσπορ στο Μιλάνο, μετά τη νίκη της με 1-0 επί της πολύπαθης και μπερδεμένης Ιντερ.

Διπλό ολκής πέτυχε η Τράμπζονσπορ στο Μιλάνο, μετά τη νίκη της με 1-0 επί της πολύπαθης και μπερδεμένης Ιντερ. Αυτό το αποτέλεσμα, αν μη τι άλλο, προσθέτει ιδιαίτερη πίεση στον Γκασπερίνι, ο οποίος οδηγεί την ομάδα του στην αρχή της σεζόν, από το κακό στο χειρότερο…
 
Τι και αν ο τεχνικός της πρωταθλήτριας Ευρώπης ου 2010 έκανε το χατίρι του Μοράτι, αλλάζοντας το σύστημα και μετατρέποντάς το σε… στιλ Μουρίνιο; Η Ιντερ με τον Σνέιντερ και πάλι στην ενδεκάδα δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία της στα πρώτα λεπτά.
 
Αντίθετα, οι Τούρκοι ήταν αυτοί που ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων χάνοντας μάλιστα και μια ευκαιρία. Οσο περνούσε η ώρα, η ιταλική ομάδα ανέβαζε στροφές, αλλά οι προσπάθειές της ήταν βεβιασμένες. Πολλά σουτ, αλλά χωρίς να βρίσκουν το στόχο.
 
Η μεγαλύτερη ευκαιρία χάθηκε στο 33ο όταν ο Πατσίνι βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Αποτέλεσμα αυτού; Το 0-0 ως αποτέλεσμα πρώτου μέρους.
 
Η Τράμπζονσπορ κατάφερε να ξεκινήσει το ίδιο καλά με το πρώτο μέρος και στην επανάληψη. Βλέποντας τους γηπεδούχους να το έχουν ρίξει στη φλυαρία και παρά τις γρήγορες αλλαγές του Γκασπερίνι, βρήκε τον τρόπο να ανταποκριθεί αμυντικά και να ενίοτε απειλεί.
 
Οι προσπάθειές της απέδωσαν καρπούς στο 76ο με τον Τσελούστκα, ο οποίος βρήκε στόχο παγώνοντας άπαντες φίλους της ιταλικής ομάδας. Η Ιντερ προσπάθησε στα τελευταία λεπτά να ισοφαρίσει, αλλά οι ενέργειές της ήταν το ίδιο. άρρωστες με αυτές των προηγούμενων λεπτών, ενώ ο Τόλγκα Ζενίν, όποτε χρειάστηκε είπε όχι.
 
Διαιτητής: Στέφαν Γιοχάνεσον (Σουηδία)
 
Ιντερ (Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι): Ζούλιο Σέζαρ, Ζανέτι, Λούσιο, Ρανόκια, Γιόναθαν, Ναγκατόμο, Ομπι (55ο Αλβαρες), Καμπιάσο, Σνέιντερ, Ζάρατε (77ο Κουτίνιο), Πατσίνι (55ο Μιλίτο).
 
Τράμπζονσπορ (Ουνάλ Καραμάν): Τόλγκα Ζενίν, Τσεχ, Γκλοβάτσκι, Κάτσαρ, Τσελούστκα, Σερκάν Μπαλτσί, Ζοκορά, Κόλμαν, Αλανζίνιο (64ο Σαπάρα), Χαλίλ Αλτίντοπ (88ο Αϊκούτ), Πάουλο Ενρίκε (74ο Βίτεκ).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.