Καγκάβα: «Είμαστε πολύ απογοητευμένοι»

Την απογοήτευσή του για το αποτέλεσμα της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, εξέφρασε ο άσος της Ντόρντμουντ, Καγκάβα.

Την απογοήτευσή του για το αποτέλεσμα της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, εξέφρασε ο άσος της Ντόρτμουντ, Καγκάβα. Από την άλλη, ο Σούμποτιτς τόνισε πως πλέον η προσοχή της ομάδας του στρέφεται στην Μπουντεσλίγκα, ενώ ο Χούμελς  χαρακτήρισε ως «τρομερή» τη δυναμική των «ερυθρόλευκων» οπαδών.

«Δεν μπορώ να πιστέψω πώς χάσαμε από αυτήν την ομάδα που δεν είχε νίκη ως τώρα στη διοργάνωση. Είμαστε πολύ απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα, αλλά θα κάνουμε ό,τι μπορούμε στη συνέχεια για να είμαστε εμείς αυτοί που θα προκριθούμε στην επόμενη φάση», σχολίασε ο Καγκάβα.

Από την πλευρά του ο Σούμποτιτς τόνισε: «Τώρα θα πρέπει να επικεντρώσουμε τις προσπάθειές μας στην Bundesliga μέχρι το επόμενο ματς στο Champions League. Γιατί από εκεί θα πάρουμε το εισιτήριο για τη διοργάνωση την επόμενη χρονιά και εάν “κυνηγήσουμε” να φτάσουμε μέχρι την κατάκτηση του τροπαίου».

Τέλος ο Χούμελς δήλωσε: «Δεν ξέρω τι έγινε. Είχαμε πολλές ευκαιρίες στην αρχή και τελικά δεχθήκαμε ένα γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα. Καταφέραμε να ισοφαρίσουμε και πιστέψαμε πως στο δεύτερο ημίχρονο θα μπούμε και θα πάρουμε τη νίκη. Δυστυχώς όμως, και πάλι βρεθήκαμε να κυνηγάμε. Ήταν τρομερή η δυναμική του κόσμου στο γήπεδο, μας έκανε τη ζωή δύσκολη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.