Ανυπόμονος να αντιμετωπίσει για δεύτερη φορά μέσα σε δεκαπέντε ημέρες την πρώην ομάδα του Λιόν δήλωσε ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης Καρίμ Μπενζεμά.

Ανυπόμονος να αντιμετωπίσει για δεύτερη φορά μέσα σε δεκαπέντε ημέρες την πρώην ομάδα του Λιόν δήλωσε ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης Καρίμ Μπενζεμά. Οι δύο ομάδες αναμετρώνται στο Ζερλάν σήμερα Τετάρτη (2/11), στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.
 
Η Ρεάλ δεν έχει φύγει ποτέ νικήτρια από το γήπεδο της γαλλικής ομάδας και σύμφωνα με τον Μπενζεμά, η σημερινή συνάντησή τους θα αποτελέσει καθοριστικό τεστ για τους «μπλάνκος». «Οι παίκτες της Λιόν έκαναν καλή διαχείριση των πλεονεκτημάτων τους στο προηγούμενο μεταξύ μας ματς εδώ. Είχαμε έρθει ισόπαλοι 1-1 πέρυσι και αυτό ήταν ένα καλό αποτέλεσμα. Ξέρουμε ότι ο αγώνας θα είναι δύσκολο και περίπλοκο», δήλωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.
 
«Η ατμόσφαιρα θα είναι και πάλι εκρηκτική και οι οπαδοί είναι πάντα πολύ εκδηλωτικοί όταν η ομάδα αντιμετωπίζει τη Ρεάλ. Ωστόσο, εμείς από την πλευρά μας, θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε την παράδοση και να νικήσουμε στο Ζερλάν», συμπλήρωσε ο Μπενζεμά.