Η παρακάμερα του novasports.gr στη Βεστφαλία (vid)

Το novasports.gr σας μετέφερε όλες τα νέα απ' την παρουσία του Ολυμπιακού στο Ντόρτμουντ. Τώρα που οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν στη βάση τους, εμείς θα επιχειρήσουμε να σας ταξιδέψουμε στη βόρεια Βεσφταλία, με τη βοήθεια της παρακάμερας του novasports.gr.

Το novasports.gr σας μετέφερε όλες τα νέα απ’ την παρουσία του Ολυμπιακού στο Ντόρτμουντ. Τώρα που οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν στη βάση τους (το αεροπλάνο που μετέφερε την αποστολή αναχώρησε απ’ την Κολωνία στις λίγο πριν απ’ τις 4 το πρωί της Τετάρτης και προσγειώθηκε στα Σπάτα περίπου στις 6.30), εμείς θα επιχειρήσουμε να σας ταξιδέψουμε στη βόρεια Βεσφταλία, με τη βοήθεια της παρακάμερας του novasports.gr.

Όπως θα διαπιστώσετε στο βίντεο που σας προσφέρουμε, το Ντόρτμουντ είναι μία πόλη με πολύ πράσινο. Τούτη την εποχή, τα πανύψηλα φυλλοβόλα δέντρα ρίχνουν τα φύλλα τους δημιουργώντας υπέροχα εικόνες. Η υπερσύγχρονη έδρα της πρωταθλήτριας Γερμανίας βρίσκεται μέσα σε ένα πάρκο, το «Βεστφάλεν Παρκ». Τα μονοπάτια που οδηγούν στο γήπεδο έχουν σε ορισμένα σημεία αστέρια (σαν το Χόλιγουντ), τα οποία ενημερώνουν τον επισκέπτη για τις μεγάλες διοργανώσεις οι οποίες έχουν φιλοξενηθεί εκεί (όπως είναι Παγκόσμιο Κύπελλο).

Η μπουτίκ και το μουσείο του γηπέδου προσελκύουν καθημερινά πολύ κόσμο. Μάλιστα, υπάρχουν τουρ περιήγησης όλων των χώρων του γηπέδου. Απ’ την αίθουσα Τύπου, έως και τα αποδυτήρια, στην είσοδο των οποίων υπάρχουν αφίσες με σπουδαίους παίκτες, αλλά και τους τίτλους της Ντόρτμουντ. Η φισούνα που οδηγεί στον αγωνιστικό χώρο είναι μεγάλη. Και η θέα μέσα απ’ το γήπεδο εκπληκτική. Σου “κόβει την ανάσα” το πέταλο το οποίο φιλοξενεί τους ένθερμους υποστηρικτές της γερμανικής ομάδας. Πρόκειται για το περίφημο κίτρινο τείχος με χωρητικότητα 25.000 θέσεις, που είναι το μεγαλύτερο πέταλο στον κόσμο.

Την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα του Ολυμπιακού με την Ντόρτμουντ, ήταν Αργία στη Γερμανία λόγω μίας θρησκευτικής εορτής. Έτσι, στο κέντρο της πόλης τα μαγαζιά ήταν κλειστά. Παρόλα αυτά, οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» περπάτησαν στους πεζόδρομους, φωνάζοντας τραγούδια και συνθήματα. Ένας μουσικός που αναγνώρισε την ελληνική ταυτότητά μας, έπαιξε τα παιδιά του Πειραιά.

Σε μία απ’ τις πλατείες δεσπόζει ένα πανύψηλο χριστουγεννιάτικο δέντρο, το οποίο δημιουργείται με μία σειρά αληθινών ελάτων! Είναι γνωστό πως στη δυτική Ευρώπη μπαίνουν σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς απ’ τις αρχές Νοεμβρίου. Αλήθεια, να δούμε πως θα είναι τα φετινά Χριστούγεννα για εμάς. Έως τότε όμως, πρόεχει το ταξίδι στη Μασσαλία, όπου επίσης θα σας “ταξιδέψει” το novasports.gr.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.