Όλα τα βλέμματα στην Ανδαλουσία

Η αναμέτρηση της Σεβίλλης με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα στην τελευταία ημέρα της φάσης των «16» του Champions League (21:45).

Η αναμέτρηση της Σεβίλλης με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα στην τελευταία ημέρα της φάσης των «16» του Champions League (21:45). Οι Ανδαλουσιανοί υποδέχονται στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» τους «κόκκινους διαβόλους», με στόχο να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα τους δώσει ελπίδες πρόκρισης στη ρεβάνς του «Ολντ Τράφορντ». Οι δυο αντίπαλοι θα συναντηθούν για πρώτη φορά στην ιστορία τους. Οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν χωρίς τους Καρίσο και Κιέρ, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα παραταχθούν χωρίς τους Ρόχο, Φελαϊνί και Φιλ Τζόουνς. 

Στην άλλη αναμέτρηση της ημέρας, η Σαχτάρ Ντόνετσκ θα υποδεχτεί στην Ουκρανία τη Ρόμα. Οι Ουκρανοί είχαν αποκλείσει το 2011 τους Ρωμαίους με δυο νίκες. Οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν χωρίς προβλήματα απουσιών στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ενώ από την άλλη πλευρά οι «τζιαλορόσι» θα περιμένουν μέχρι την τελευταία στιγμή τον Φλορέντσι, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.