Η αναμέτρηση της Τσέλσι με την Μπαρτσελόνα στο «Στάμφορντ Μπριτζ» δεσπόζει στο πρόγραμμα της τρίτης ημέρας της φάσης των «16» του Champions League, η οποία θα διεξαχθεί την Τρίτη (21:45).

Η αναμέτρηση της Τσέλσι με την Μπαρτσελόνα στο «Στάμφορντ Μπριτζ» δεσπόζει στο πρόγραμμα της τρίτης ημέρας της φάσης των «16» του Champions League, η οποία θα διεξαχθεί την Τρίτη (21:45). Οι Λονδρέζοι βλέπουν τις συγκεκριμένες αναμετρήσεις, ως μια πρώτης τάξεως ευκαιρία, για να ανατρέψουν το κακό κλίμα, το οποίο έχει δημιουργηθεί από τη μέτρια πορεία τους στο αγγλικό πρωτάθλημα. Ο Αντόνιο Κόντε, ο οποίος τις τελευταίες εβδομάδες βλέπει τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να αποχωρεί από τους Λονδρέζους δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Νταβίντ Λουίζ, ενώ αντιθέτως στην διάθεσή του θα τεθούν οι Μάρκος Αλόνσο και Ρος Μπάρκλεϊ. 

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε θα προσπαθήσει να πάρει προβάδισμα πρόκρισης από το πρώτο ματς, μετατρέποντας τη ρεβάνς του «Καμπ Νου», σε τυπική διαδικασία. Οι «μπλαουγκράνα» έχουν διαφορά ασφαλείας στο ισπανικό πρωτάθλημα από τη δεύτερη Ατλέτικο Μαδρίτης και έχουν στρέψει την προσοχή τους στις υποχρεώσεις τους στο Champions League. Ο Βαλβέρδε δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Φελίπε Κουτίνιο, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, καθώς έχει αγωνιστεί στην εφετινή διοργάνωση με τη φανέλα της Λίβερπουλ. Η Τσέλσι έχει την προϊστορία με το μέρος της, καθώς μετράει τέσσερις νίκες, έναντι τριών της Μπαρτσελόνα. Επίσης, πέντε ματς μεταξύ των δυο ομάδων έχουν λήξει ισόπαλα. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Τσουνέιτ Τσακίρ (Τουρκία).

Στην άλλη αναμέτρηση της ημέρας, η φορμαρισμένη Μπάγερν Μονάχου θα υποδεχτεί την Μπεσίκτας στη Γερμανία και θέλει να κάνει το καθοριστικό βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Οι Βαυαροί βρίσκονται στο +19 από τους διώκτες τους στο γερμανικό πρωτάθλημα και ουσιαστικά έχουν αγκαλιάσει και τον εφετινό τίτλο. Ο τεχνικός της γερμανικής ομάδας, Γιούπ Χάινκες δε θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία, Μάνουελ Νόιερ. Από την άλλη πλευρά, η τουρκική ομάδα, η οποία βρίσκεται πέντε βαθμούς μακριά από την κορυφή του πρωταθλήματος της γειτονικής χώρας, θα παραταχθεί χωριίς τους Τόσιτς, Τέρε, Κάβλακ και Ατίντς. Η προϊστορία είναι με το μέρος της Μπάγερν Μονάχου, καθώς μετράει δυο νίκες με 2-0, στις προηγούμενες δυο αναμετρήσεις των δυο ομάδων. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Οβίντιου Χατεγκάν (Ρουμανία).