Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι «μάγεψε» για άλλη μία φορά και έδειξε την παγκόσμια κλάση του στο εύκολο 4-0 επί της Κάντιθ.

Ο Πολωνός άσος ήρθε από τον πάγκο στο 57ο λεπτό, πέτυχε το 2-0 λίγο αργότερα και είχε ασίστ στο 3-0 που πέτυχε ο Άνσου Φάτι. Έτσι σε 5 ματς στη La Liga, μετράει 6 γκολ και 2 ασίστ. Δεν έχει σκοράρει μόνο σε ένα παιχνίδι – στο ντεμπούτο του – από τότε που πήγε στη Μπαρτσελόνα από την Μπάγερν αυτό το καλοκαίρι. Ακολουθεί την Τρίτη έναν ιδιαίτερο παιχνίδι για τον Λεβαντόφσκι, καθώς πολύ γρήγορα καλείται να αντιμετωπίσει την ομάδα στην οποία δοξάστηκε τα προηγούμενα χρόνια, στην αναμέτρηση Μπάγερν-Μπαρτσελόνα στο Μόναχο, για τη 2η αγωνιστική του Champions League.

Παρά την εντυπωσιακή νίκη της προηγούμενης Τετάρτης με 2-0 επί της Ίντερ στο Μιλάνο, η Μπάγερν έχει τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στην άβολη γι΄αυτή, τρίτη θέση μετά από έξι αγώνες. Ενώ η Μπάγερν δεν δυσκολεύτηκε να βρει τα δίχτυα αυτή τη σεζόν, έχοντας πετύχει 31 γκολ σε 9παιχνίδια, έχει χάσει τη διεισδυτική ικανότητα του Λεβαντόφσκι.
Ο Πολωνός έχει βοηθήσει τη νέα του ομάδα να κυριαρχήσει στο ξεκίνημα της σεζόν και βρίσκεται βέβαια στη συνηθισμένη του θέση, στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ. Στο Champions League, ο Λεβαντόφσκι άνοιξε λογαριασμό, με χατ-τρικ στην εντός έδρας νίκη της Μπαρτσελόνα με 5-1 επί της Βικτόρια Πλζεν.