Αλέγκρι: «Το ματς με τη Μπενφίκα είναι σημαντικό, αλλά όχι καθοριστικό»

Η Γιουβέντους υποδέχεται τη Μπενφίκα για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, επιδιώκοντας την πρώτη της νίκη, με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να στέκεται στη σημασία του αγώνα.

Έχουμε πάντα μεγάλη επιθυμία και αυτό μας οδηγεί μερικές φορές στο να θέλουμε να το παρακάνουμε. Οι αγώνες διαρκούν, έχουμε περισσότερα από 90 λεπτά για να τους κερδίσουμε και πρέπει να είμαστε υπομονετικοί και να παίζουμε πάντα ως ομάδα”, είπε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στη συνέντευξη Τύπου.

Πρέπει να βρούμε ισορροπία. Μερικές φορές δεν μπορείς να σκοράρεις. Δεν είναι κρίμα αν το πρώτο ημίχρονο τελειώσει 0-0, το σημαντικό είναι να μην δεχθείς γκολ. Κάθε παίκτης πρέπει να κάνει τη δουλειά του, με απλότητα. Τα αποτελέσματα επιτυγχάνονται παίζοντας ως ομάδα, ακόμα και στα δύσκολα. Υπάρχουν πάντα δύσκολες στιγμές, είναι μέρος του ποδοσφαίρου, αλλά το σημαντικό είναι να δίνουμε πάντα τον καλύτερό μας εαυτό“, πρόσθεσε.

Τέλος, συμπλήρωσε: “Η Μπενφίκα έχει μια σημαντική ευρωπαϊκή ιστορία και έχει συνηθίσει να παίζει αυτά τα παιχνίδια. Είναι μια επιθετική ομάδα που έχει κερδίσει τα 11 τελευταία της ματς στο πρωτάθλημα και στη διοργάνωση. Το αυριανό ματς δεν είναι καθοριστικό, αλλά είναι σημαντικό. Θα πρέπει να παίξουμε ως ομάδα και να είμαστε συμπαγείς”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.