Mακάμπι Χάιφα -Γιουβέντους 2-0: Συνεχίζει τον κατήφορο (hls)

Νέα αποτυχία για την Γιουβέντους που έχασε στη Χάιφα από την Μακάμπι με 2-0 σε αγώνα της 4ης αγωνιστικής για τον 8ο όμιλο του Champions League

Ο κατήφορος της Γιουβέντους συνεχίζεται καθώς η “μεγάλη κυρία” γνώρισε μία ακόμη ήττα, αυτή τη φορά από την Μακάμπι Χάιφα με σκορ 2-0.

Είκοσι χρόνια περίμεναν να πανηγυρίσουν μία εντός έδρας ευρωπαϊκή νίκη οι Ισραηλινοί (η τελευταία ήταν τον Οκτώβριο του 2002 απέναντι στη Μάντσετσερ Γ.) και τα κατάφεραν με τον πλέον εμφατικό παίζοντας κόντρα σε μια από τις ιστορικότερες ομάδες της ευρώπης.

Οι γηπεδούχοι δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα στην διάρκεια των 90 λεπτών, ενώ μόλις στο 7΄ προηγήθηκαν με τον Ατζίλι. Στο 12΄ ο ίδιος ποδοσφαιριστής σημάδεψε το δοκάρι του Σέζνι και στο 35΄ έχασε μοναδική ευκαιρία να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ αλλά από το ωραίο σουτ που επιχείρησε η μπάλα έφυγε άουτ.

Το “κερασάκι στην τούρτα” μπήκε και πάλι από τον Ατζίλι – που ήταν ο κορυφαίος των νικητών – στο 42΄ για να διαμορφωθεί το τελικό 2-0.

Μακάμπι Χάιφα: Κόεν, Σούντγκρεν, Γκόλντμπεργκ, Μπατουμπισίνγκα, Κορνού (72΄ Μενάχεμ), Σερί, Μοχάμετ (86΄ Τσιμποτά), Λαβί, Ατζίλ (66΄ Σεκ), Νταβίντ (72΄ Αμπού Φανί), Πιερό (86΄ Ρουκαβίτσια)

Γιουβέντους: Σέζνι, Μπονούτσι, Ντανίλο (68΄ Κιν), Αλεξ Σάντρο (74΄ Σούλε), Ρουγκανί, Ντι Μαρία (24΄ Μίλικ), Κουαδράδο, Παρέδες (46΄ Λοκατέλι), Ραμπιό, ΜακΚένι (46΄ Κόστιτς), Βλάχοβιτς


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.