Σέλτικ-Λειψία 0-2: Με υπογραφή Βέρνερ προβάδισμα πρόκρισης! (hls)

Η Λειψία έφυγε νικήτρια από το Σέλτικ Παρκ το βράδυ της Τρίτης (11/10), με τον Τίμο Βέρνερ να υπογράφει την "καθαρή" νίκη των Γερμανών, οι οποίοι πήραν το πάνω χέρι για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League

Ο Τίμο Βέρνερ έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στη νίκη που πήρε το βράδυ της Τρίτης (11/10) η Λειψία στην έδρα της Σέλτικ, με σκορ 0-2, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου του Champions League της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν. Ήταν αυτός, ο οποίος με δικό του γκολ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του, ενώ έδωσε ασίστ για το δεύτερο και έτσι την οδήγησε σε ένα καθοριστικό τρίποντο, που φέρνει τους Γερμανούς κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Η Λειψία είχε την κατοχή της μπάλας στην πλευρά της (το ποσοστό γι’ αυτήν έφτασε στο 59% στο τέλος του αγώνα), όμως, η Σέλτικ είχε περισσότερες τελικές στην εστία (16 έναντι 13). Οι Σκωτσέζοι ήθελαν τη νίκη για να μείνουν ζωντανοί στο παιχνίδι της πρόκρισης, όμως, οι Γερμανοί είχαν τον τελευταίο λόγο στο ματς. Χτύπησαν και μάλιστα δύο φορές!

Την αρχή έκανε ο Βέρνερ στο 75ο με άπιαστη κεφαλιά στην εστία των γηπεδούχων, παγώνοντας το Σέλτικ Παρκ. Ο ίδιος στο 84ο έγινε δημιουργός, καθώς έβγαλε ασίστ στον Έμιλ Φόρσμπεργκ, ο οποίος με πλασέ στην αντίπαλη εστία δεν άφησε κάποιο περιθώριο αντίδρασης κι έγραψε το το 0-2, που ήταν το τελικό αποτέλεσμα στο παιχνίδι.

Μετά από αυτή τη νίκη, οι Γερμανοί έφτασαν στους 6 βαθμούς στον όμιλο και είναι πλέον στη δεύτερη θέση, αφήνοντας έναν πίσω τη Σαχτάρ, που ήρθε ισόπαλη με τη Ρεάλ Μαδρίτης (1-1) και είναι πλέον στην τρίτη θέση με 5 βαθμούς. Τελευταία έμεινε η Σέλτικ με μόλις έναν βαθμό, ενώ οι Μαδριλένοι είναι στην κορυφή της βαθμολογίας με 10 βαθμούς.

Δείτε εδώ τα highlights του αγώνα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.