Αισιόδοξος πως η Ρεάλ Μαδρίτης θα καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μάντσεστερ Σίτι στη ρεβάνς των δυο ομάδων στην Αγγλία, εμφανίζεται ο Κάρλο Αντσελότι.

Ο Ιταλός τεχνικός αναφέρθηκε στην εντός έδρας ισοπαλία 1-1 στον πρώτο ημιτελικό των δυο ομάδων για το φετινό Champions League και δήλωσε πως η ομάδα του πήρε ένα θετικό αποτέλεσμα. Παράλληλα, υποστήριξε πως υπήρχε πλάγιο πριν την ισοφάριση των φιλοξενούμενων, ενώ δεν παρέλειψε να δείξει την προτίμησή του και στο άλλο ζευγάρι των ημιτελικών.

Αρχικά, ο Αντσελότι δήλωσε: «Το αίσθημα είναι θετικό. Παίξαμε ανταγωνιστικά, παλέψαμε, είχαμε καλό πλάνο για το παιχνίδι και καλό αίσθημα, όμως το αποτέλεσμα δε μας αποζημίωσε. Είναι μια μάχη που μπορεί να είναι ισορροπημένη μέχρι το τελευταίο λεπτό. Η Σίτι κυριάρχησε στα πρώτα 30’, αλλά δε μας ανησύχησε. Είχαμε καλές τοποθετήσεις στην άμυνα και περιμέναμε τη στιγμή να κάνουμε αποτελεσματικό τρανζίσιον. Στο δεύτερο μέρος καταφέραμε να διαχειριστούμε καλύτερα την άμυνα. Ναι, μπορούσαμε να νικήσουμε. «Η Μάντσεστερ Σίτι αισθάνεται ότι πήρε καλό αποτέλεσμα, το ίδιο κι εμείς. Παίζουμε εκτός έδρας, δε θα έχουμε τους φιλάθλους μας, αλλά θα τους έχουμε στην καρδιά μας».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον Ρούντιγκερ: «Είναι παίκτης με μεγάλη εμπειρία και ποιότητα. Έπαιξε πολύ καλά στην άμυνα. Δεν είναι εύκολο. Μερικές φορές θέλει να πιέζει όταν δεν πιέζουν οι μέσοι. Το σημαντικό είναι ότι κλείνει τους χώρους μεταξύ των δύο γραμμών».

Επίσης, αναφέρθηκε στην κίτρινη που δέχτηκε: «Στην προηγούμενη φάση υπήρχε πλάγιο που δε δόθηκε. Ο διαιτητής δεν ήταν πολύ προσεκτικός».

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον άλλο ημιτελικό της διοργάνωσης: «1-2… Φόρτσα Μίλαν! Με κάθε σεβασμό στην Ίντερ, αλλά δεν μπορώ να μην πω φόρτσα Μίλαν. Ελπίζω να τους αντιμετωπίσουμε στην Κωνσταντινούπολη».