Γκουαρντιόλα: «Ήμασταν καλύτεροι στην αναμέτρηση»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα υποστήριξε πως η Μάντσεστερ Σίτι ήταν καλύτερη στον πρώτο ημιτελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Καταλανός τεχνικός δήλωσε πως η ομάδα του έπαιξε αρκετά καλά και πως όλα θα κριθούν στη ρεβάνς των δυο ομάδων στην Αγγλία. Επίσης, μίλησε για την απόφασή του να μην κάνει αλλαγές, αλλά και για το πως αντιμετώπισαν οι γηπεδούχοι των Έρλινγκ Χάαλαντ.

Αρχικά, ο Γκουαρντιόλα δήλωσε: «Ισορροπημένο παιχνίδι. Όταν ήμασταν καλύτεροι, σκόραραν, όταν ήταν καλύτεροι, ισοφαρίσαμε. Έμοιαζε όπως το περυσινό ανά διαστήματα. Η γνώμη που είχα για τη Ρεάλ διατηρήθηκε ίδια κι η πρόκριση θα κριθεί στο Μάντσεστερ. Δεν υπάρχει εξήγηση για τα γκολ, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πολύ ισορροπημένο παιχνίδι, το ίδιο και πέρυσι, όταν έπρεπε να συνέλθουμε για την Premier League, να αγωνιστούμε και μετά να αντιμετωπίσουμε τη Ρεάλ».

Στη συνέχεια, ο Καταλανός τεχνικός συμπλήρωσε: «Παίξαμε καλύτερα πέρυσι στο πρώτο παιχνίδι, όταν νικήσαμε 4-3 τη Ρεάλ και στο δεύτερο η Ρεάλ εμφανίστηκε πιο δυνατή λόγω του αποτελέσματος. Εμείς προσπαθήσαμε να πάμε το ζευγάρι στο Μάντσεστερ, όπου θα είναι ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Θα δούμε ποιος μπορεί να αμυνθεί καλύτερα και να είναι πιο αποτελεσματικός. Εξαρτάται από ποιους τομείς θα χτυπήσουμε και από το αν θα έχουμε ροή στην επίθεση».

Σχετικά με το μαρκάρισμα του Χάαλαντ, ο τεχνικός των «πολιτών» δήλωσε: «Οι χώροι μεταξύ του Καμαβινγκά και του Καρβαχάλ δεν καταλαμβάνονταν από τους στόπερ, αλλά από τους Βαλβέρδε και Κρόος. Οι δύο στόπερ ήταν με τον Χάαλαντ».

Τέλος, ο Γκουαρντιόλα μίλησε και για την απόφασή του να μην κάνει αλλαγές: «Επειδή αυτοί που ήταν μέσα ήταν καλά, ήταν παίκτες που κρατούσαν την μπάλα. Η Ρεάλ είχε παίκτες που έκαναν καλό τρανζίσιον. Αν το παιχνίδι έπαιρνε τρελό ρυθμό, δεν θα ήμασταν στο ίδιο επίπεδο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.