Ο Κάρλο Αντσελότι υπογράμμισε πως η Μπάγερν Μονάχου μπορεί να ανατρέψει το εις βάρος 2-1 μέσα στη Μαδρίτη και να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League.

Ο Κάρλο Αντσελότι υπογράμμισε πως η Μπάγερν Μονάχου μπορεί να ανατρέψει το εις βάρος 2-1 μέσα στη Μαδρίτη και να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League. Ο Ιταλός τεχνικός των Βαυαρών έδειξε να έχει εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της ομάδας, μετά την εντός έδρας ήττα από τους «μερένχες». Ο Αντσελότι τόνισε πως οι παίκτες της Μπάγερν Μονάχου θα δώσουν τα πάντα στη ρεβάνς, ώστε να προκριθούν στα προημιτελικά.

Αρχικά, ο Αντσελότι τόνισε: «Η Μπάγερν είναι ακόμα “ζωντανή” και θα προσπαθήσει στον επαναληπτικό να προκριθεί. Ήταν σε θέση να μας “σκοτώσουν”, αλλά δεν το έκαναν… Στο πρώτο ημίχρονο ελέγχαμε το παιχνίδι, αλλά δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Άλλωστε, χάσαμε το πέναλτι, όπου θα μπορούσαμε να πάρουμε ένα σοβαρό προβάδισμα».

Στη συνέχεια, ο Ιταλός τεχνικός συμπλήρωσε: «Η Ρεάλ έχει το προβάδισμα, θα τα δώσουμε όλα κι ελπίζουμε να έχουμε στον επαναληπτικό τον Λεβαντόφσκι».