“Δεν νομίζω πως η Γιουβέντους μπορεί να κερδίσει στον Πειραιά”

Η Σπόρτινγκ έχει δικαίωμα να ονειρεύεται τη νίκη στο Καμπ Νου όπως είπε ο Ζόρζε Ζέσους, τονίζοντας τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει η Γιουβέντους κόντρα στον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Η Σπόρτινγκ έχει δικαίωμα να ονειρεύεται τη νίκη στο Καμπ Νου όπως είπε ο Ζόρζε Ζέσους, τονίζοντας τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει η Γιουβέντους κόντρα στον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Οι δηλώσεις του Πορτογάλου στη συνέντευξη Τύπου:

Η νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό σας δίνει το δικαίωμα να πάτε στην Βαρκελώνη για πρόκριση;

«Πάντα το πιστεύαμε ότι παρότι είμαστε σε έναν όμιλο με τις καλύτερες ομάδες του κόσμου, ξέραμε ότι έχουμε αξία και μπορούσαμε να παίξουμε ως ίσοι προς ίσους. Θα προσπαθήσουμε να περάσουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εχουμε κάποιες ελπίδες ακόμα και πιστεύουμε στις δυνατότητές μας. Θα είμαστε έτοιμοι στην Βαρκελώνη. Είμαστε σίγουρα στο Γιουρόπα Λιγκ. Κάναμε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Ολη η ομάδα έπαιξε πολύ καλά. Στο Τσάμπιονς Λιγκ πρέπει να έχεις εμπειρία, κάποιες στιγμές να καταφέρνεις να είσαι τέλειος. Το παιχνίδι μας ήταν τέλειο για να μπορώ να σας πω ότι μου έδωσε τη δυνατότητα να αλλάξω κάποιους ποδοσφαιριστές. Εβγαλα τον Ματιέ για παράδειγμα. Ηταν ένα τέλειο παιχνίδι από την πλευρά μας. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες και στους οπαδούς που πάνω από 40 χιλιάδες οπαδοί βρέθηκαν εδώ. Εμείς θέλουμε να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο, γιατί και οι οπαδοί μας βλέπουν ότι παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και θα ονειρευόμαστε ότι όλα είναι πιθανά. Γιατί να μην προσπαθήσουμε να πάρουμε το ματς στο Καμπ Νου; Όλες οι ομάδες και όλοι οι παίκτες ξέρουν ότι σε ένα παιχνίδι μπορεί η Μπαρτσελόνα να ξεκουράσει κάποιους ποδοσφαιριστές. Θα παίξουμε για τη νίκη στην Βαρκελώνη»

Πρέπει όμως να χάσει και η Γιουβέντους βαθμούς στο Καραϊσκάκη. Πιστεύετε ότι αυτός ο Ολυμπιακός που είδαμε σήμερα, μπορεί να κερδίσει τους Ιταλούς;

«Δεν είμαι μάγος για να ξέρω τι θα συμβεί. Αλλά δεν νομίζω ότι η Γιουβέντους μπορεί να κερδίσει τον Ολυμπιακό στον Πειραιά. Ηταν σε πολύ δύσκολο γκρουπ και πέτυχε την Σπόρτινγκ που ήταν πολύ δυνατή. Εχασε στο Τορίνο και στην Βαρκελώνη, πήρε ισοπαλία με την Μπαρτσελόνα στο Καραϊσκάκη και τώρα έχει την Γιουβέντους. Είχε την ατυχία να πετύχει μία πολύ δυνατή Σπόρτινγκ σε αυτά τα δύο ματς. Η Γιουβέντους θα έχει πολλές δυσκολίες να συναντήσει στην Αθήνα. Το πιο δύσκολο όμως είναι να κερδίσουμε στην Βαρκελώνη».

Για τον Μπας Ντοστ ένα σχόλιο;

«Κάθε ματς έχει τακτική και λεπτομέρειες. Οταν εμείς προετοιμάζουμε το παιχνίδι ο Ντοστ είναι ένας βασικός ποδοσφαιριστής. Απέδειξε ότι με οποιονδήποτε αντίπαλο να ανταπεξέλθει και να μας βοηθήσει. Εκανε δύο γκολ. Βάζει γκολ και στην Ευρώπη, όχι μόνο στην Πορτογαλία. Θέλω να σταθώ και στον Πιτσίνι, και στον Ματιέ. Οι γιατροί έδωσαν το ΟΚ να παίξουν και ήταν αρκετά καλοί».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.