Άθλιες δηλώσεις από τον δικηγόρο των Κροατών (pic)

Ο δικηγόρος των Κροατών χαρακτήρισε μεταξύ άλλων (!!) τους οπαδούς της ΑΕΚ «αποβράσματα, σκουπίδια και ναρκομανείς…».

Προκαλεί με τον χειρότερο τρόπο ο Νταβορίν Κάρατσιτς, δικηγόρος των συλληφθέντων Κροατών χούλιγκανς, μιλώντας με απίστευτους χαρακτηρισμούς για τους φίλους της ΑΕΚ.

Μιλώντας τόσο στο τοπικό μέσο Dnevno, όσο και με ανάρτηση του στα Social Media υπερασπίστηκε τους οπαδούς που έφτασαν στο γήπεδο και πήραν μέρος στη δολοφονία του 29χρονου.

«Οι οπαδοί της ΑΕΚ είναι τα μεγαλύτερα ανθρώπινα αποβράσματα που υπάρχουν. Είναι ανθρώπινα σκουπίδια, ναρκομανείς, αριστεροί και αναρχικοί, που πετούν μολότοφ και ποδοπατούν κεφάλια. Ξέρω από τη δική μου εμπειρία ότι τα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν εντελώς λάθος κάποια γεγονότα. Ίίσως να ξεκίνησαν από την ελληνική πλευρά. Δυστυχώς, δεν θα μάθουμε την πραγματική αλήθεια μέχρι να επιστρέψουν οι συμμετέχοντες. Αφού δεν μπορούμε να μάθουμε τι συνέβη, όλο αυτό μπορεί να ονομαστεί δημοσιογραφικό όργιο», είπε μεταξύ άλλων ο Κάρατσιτς.

Άθλια και η ανάρτησή του

Το ρεσιτάλ της αθλιότητας του Νταβορίν Κάρατσιτς συνεχίστηκε και στα Social Media. Αναλυτικά στην ανάρτησή του αναφέρει:

«Δεν αποκηρύσσω τα αδέρφια μου.

Αν το δούμε από την άλλη πλευρά, οι οπαδοί της ΑΕΚ είναι τα μεγαλύτερα ανθρώπινα αποβράσματα, ναρκομανείς-αριστεριστoί-αναρχικοί αποβράσματα, που για δεκαετίες μαχαίρωσαν άλλους με μαχαίρια, πετούσαν μολότοφ και ποδοπατούσαν στα κεφάλια.

Το να θρηνείς για τέτοιους είναι σαν να θρηνείς για τους μαχητές του Ισλαμικού Κράτους που κάποτε έπεσαν πάνω στις Συριακές Τίγρεις ή τον Βάγκνερ στη Συρία.Ένα είναι βέβαιο, το γεγονός σίγουρα δεν έγινε όπως το αναφέρουν σήμερα τα ΜΜΕ, γιατί τα ΜΜΕ το αναφέρουν πάντα λανθασμένα.

Παρεμπιπτόντως, όλοι οι οπαδοί της Ντιναμό που τραυματίστηκαν τραυματίστηκαν από επιφανειακά μαχαιρώματα.

Δεν θα με εξέπληττε καθόλου αν ένας αναρχικός επιδείκνυε μαχαίρι σε μια προσπάθεια να σφάξει έναν από τους δικούς μας, και αφού εξουδετερώθηκε, έλαβε χτύπημα με μαχαίρι στο άκρο, μόνο που τα μπέρδεψε με την ανατομία, οπότε πήγε στραβά. Αυτό συνέβαινε παλαιότερα, έτσι ώστε αυτός που ήθελε να σφάξει, αφού έχανε το μαχαίρι, λάμβανε ένα εκπαιδευτικό κόψιμο στα άκρα.

Όποιος έχει βρεθεί στον κόσμο των οπαδών ξέρει ότι οι BBB πάνε παντού, είτε πάνε στο γήπεδο είτε όχι. Οι αναρχικοί το γνώριζαν αυτό, οπότε τα παιδιά, οπλισμένα με μαχαίρια, περίμεναν εκείνο το βράδυ. Υπάρχουν μάλιστα πλάνα με αναρχικούς να κάνουν κύκλους γύρω από το γήπεδο.

Αυτό που ήθελαν είναι αυτό που πήραν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.