Στις δυσκολίες των αναμετρήσεων με τον Παναθηναϊκό στάθηκε ο Αμπέλ Ρουίθ που εμφανίστηκε αισιόδοξος για θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους "πράσινους".

Αναλυτικά όσα είπε για:

Τον Παναθηναϊκό:

“Ο Παναθηναϊκός είναι δύσκολη ομάδα, που πρεσάρει πολύ και θα χρειαστεί το καλύτερο από εμάς. Πρέπει να είμαστε στο 100% για να νικήσουμε. Απέκλεισε έναν σπουδαίο αντίπαλο όπως η Μαρσέιγ. Θα κάνει δύσκολα τα πράγματα.”

Την εμπειρία της Μπράγκα:

“Διαθέτουμε ορισμένους παίκτες που έχουν αγωνιστεί ήδη στο Champions League και έχουν εμπειρία. Οσοι δεν έχουν αγωνιστεί ακόμα, έχουν μεγάλη φιλοδοξία να βρεθούν στους ομίλους και θα δώσουμε δύο καλούς αγώνες. Ο στόχος της ομάδας είναι ξεκάθαρος και θέλουμε τους φιλάθλους μας να είναι χαρούμενοι αύριο και να κερδίσουμε το παιχνίδι, που είναι το πιο σημαντικό. Εχουμε μια πολύ δυνατή επίθεση, ένα πετυχημένο σύνολο και ένα ρόστερ για να νικήσουμε αύριο.”

Την αναβολή του αγώνα με την Μορεϊρένσε:

“Καλύτερα για εμάς, ώστε να ξεκουραστούμε το Σαββατοκύριακο. Οταν έχεις τόσα πολλά παιχνίδια, η κούραση εμφανίζεται, είναι φυσιολογικό. Εχουμε καλή ομάδα και όλοι πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για κάθε παιχνίδι. Το να μην έχουμε αγώνα το Σαββατοκύριακο είναι καλό για εμάς, ώστε να συγκεντρωθούμε στα δύο παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό.”

Τον Σπόραρ, τον οποίο γνωρίζει καλά:

“Ο Σπόραρ είναι πολύ καλός παίκτης”.