Λειψία-Μάντσεστερ Σίτι 1-3: Επίδειξη ανωτερότητας

Η Μάντσεστερ Σίτι κυριάρχησε στη Λειψία και νίκησε με 3-1 σε αγώνα για την δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Σίτι ήταν εξαιρετική από την αρχή του αγώνα, κυριάρχησε και δεν άφησε τη μπάλα στους γηπεδούχους κλείνοντας το πρώτο ημίωρο με κατοχή μπάλας σε ποσοστό 81% και 8 τελικές έναντι καμίας της Λειψίας.

Σε αυτό το διάστημα και με το γκολ του Φόντεν στο 25ο λεπτό η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα και κάτοχος του τροπαίου πέρυσι πήρε το προβάδισμα στο σκορ απολύτως δίκαια και έχοντας επιβάλει σε απόλυτο βαθμό τον δικό της ρυθμό στην αναμέτρηση.

Το πρώτο μισό της αναμέτρησης ολοκληρώθηκε με την πρωταθλήτρια Ευρώπης να έχει τη μπάλα σε ποσοστό 73% κάνοντας 9 τελικές έναντι μόλις μιας των Γερμανών σε αυτό το διάστημα.

Στο 48’ και μόλις στην δεύτερη τελική προσπάθεια της στο ματς η Λειψία ισοφάρισε όταν ο Πόουλσεν σημάδεψε τον Οπέντα στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας κι εκείνος νίκησε τον Έντερσον ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Οι Άγγλοι πήραν τα ηνία της αναμέτρησης και πάλι μετά την ισοφάριση πιέζοντας για να βρουν δεύτερο γκολ. Αυτό έγινε με τον Άλβαρες  που πέρασε στο ματς αντί του Φόντεν στο 79’ για να βρει δίχτυα στο 84ο λεπτό.

Το 3-1 της αγγλικής ομάδας στη Γερμανία διαμόρφωσε ο Ντοκού μετά από πάσα του Άλβαρες στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Λειψία: Μπλάσβιχ, Κλόστερμαν, Ράουμ, Σιμακάν, Λουκεμπά, Φόρσμπεργκ (70’ Σέτσκο), Σλάγκερ, Ζάιβαλντ (85’ Αϊνταρά), Σίμονς, Πόουλσεν (75’ Μπαουμγκάρντνερ), Οπέντα (70’ Βέρνερ).

Σίτι: Έντερσον, Γουόκερ, Ντίας, Ακάντζι (72’ Ντοκού), Γκβάρντιολ, Λιούις, Γκρίλις (72’ Ακέ), Σίλβα (87’ Νούνιες), Ρόδρι, Φόντεν (79’ Άλβαρες), Χάαλαντ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.