Μάτωσε για την πρόκριση

Με ήρωα τον Μαρτίνες, που μάτωσε για να κάνει με κεφαλιά το 2-1, η Μπάγερν κατάφερε να επικρατήσει της Σέλτικ στην Σκωτία και να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Η Μπάγερν ήθελε τη νίκη για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Champions  League και τα κατάφερε έστω και δύσκολα απέναντι στην σκληροτράχειλη Σέλτικ. Οι Βαυαροί άνοιξαν το σκορ με τον Κομάν στο 22ο λεπτό από λάθος της άμυνας των γηπεδούχων.

Εν συνεχεία με την κούραση να καταβάλει τους παίκτες του Χάϊνκες ύστερα από την πρόκριση στα πέναλτι επί της Λειψίας η Σέλτικ είχε τις δικές τις στιγμές και σε μια από αυτές κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Μακ Γκρέγκορ στο 74′.

Η Μπάγερν ανέβασε αμέσως ταχύτητα και με κεφαλιά του Μαρτίνες τρία λεπτά αργότερα ύστερα από σέντρα ακριβείας του Αλάμπα μπήκε και πάλι μπροστά στο σκορ. Η γερμανική ομάδα κράτησε το προβάδισμα ως το τέλος και μαζί πανηγύρισε την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Άντερλεχτ: Γκόρντον, Μπογιατά, Μπίτον, Λούστιγκ, Τιέρνεϊ, Μπράουν, Άρμστρονγκ (79′ Γκρίφιθς), Μακ Γκρέγκορ, Φόρεστ, Σινκλέρ (64′ Ρόγκιτς), Ντεμπελέ

Μπάγερν: Ουλράιχ, Σούλε, Μπόατενγκ, Ραφίνια, Αλάμπα, Τολισό (83′ Κίμιχ), Μαρτίνεζ, Βιντάλ (59′ Ρούντι), Ρόμπεν, Κομάν, Ροντρίγκεζ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.