Τέρζιτς: «Δεν μας ενδιαφέρει που η Ρεάλ Μαδρίτης είναι το φαβορί, σε έναν τελικό όλα είναι πιθανά»

Ο Έντιν Τέρζιτς σε δηλώσεις του πριν τον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στάθηκε στο γεγονός ότι κανείς στους Βεστφαλούς δεν ενδθαφέρεται ότι η Ρεάλ είναι το φαβορί, τονίζοντας ότι σε έναν τελικό όλα μπορούν να συμβούν.

Ο Έντιν Τέρζιτς μίλησε εν όψει του τελικού του Champions League απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Γερμανός τεχνικός στάθηκε στο γεγονός ότι κανείς στην Ντόρτμουντ δεν ενδιαφέρεται για το ότι η «βασίλισσα» είναι το φαβορί, ξεκαθαρίζοντας ότι σε έναν τελικό τα πάντα μπορούν να συμβούν!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαστε έτοιμοι για να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί στο κορυφαίο επίπεδο. Ίσως, αν παίξεις 10 φορές με τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι πολύ δύσκολο να τη νικήσεις, αν την αντιμετωπίσεις 34 φορές, είναι αδύνατο. Αλλά σε ένα παιχνίδι, σε έναν τελικό, όλα είναι πιθανά. Είναι ξεκάθαρο ότι η Ρεάλ είναι το φαβορί, αλλά αυτό δεν μας ενδιαφέρει. Δεν ήμασταν το φαβορί ούτε κόντρα στην Ατλέτικο, ούτε κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Τον τελικό δεν τον παίζεις, τον νικάς, και αυτός είναι ο στόχος μας. Είμαστε χαρούμενοι που φτάσαμε ως εδώ, αλλά θέλουμε να νικήσουμε τη Ρεάλ στο Γουέμπλεϊ και να κρατήσουμε την κούπα στα χέρια μας.

Είμαστε η ομάδα που έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία στα περισσότερα παιχνίδια του φετινού Champions League. Πρέπει να κρατήσουμε τους αντιπάλους μας όσο πιο μακριά γίνεται από την εστία μας. Δεν ήμασταν στα καλύτερά μας στο ξεκίνημα της σεζόν, αλλά πλέον είμαστε μια τελείως διαφορετική ομάδα και έχουμε δείξει ότι είμαστε ικανοί να πάρουμε το τρόπαιο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.