Η Γιουβέντους εγκατέλειψε την European Super League

Οι "μπιανκονέρι" επιστρέφουν στην ECA.

Η European Super League μπήκε στην ζωή μας τον Απρίλιο του 2021, όταν οι Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους πρωτοστάτησαν στην “επανάσταση” απέναντι στο μονοπώλιο της UEFA και των διοργανώσεών της.

Ωστόσο, η προσπάθειά τους να φτιάξουν ένα διαφορετικό πρότζεκτ βρήκε απέναντι όχι μόνο την πλειονότητα των συλλόγων της Γηραιάς Ηπείρου αλλά και ενός πολύ μεγάλου κομματιού της φίλαθλης γνώμης, με αποτέλεσμα να κάνουν πίσω και το σχέδιο να μείνει στα χαρτιά.

Η European Super League πλέον έχασε ένα από τα τρία ιδρυτικά μέλη της, καθώς η Γιουβέντους αποχώρησε από την τριάδα κι επιστρέφει στην ECA, δηλαδή την Ομοσπονδία Ευρωπαϊκών Συλλόγων.

Αυτό επιβεβαίωσε στην τοποθέτησή του ο πρόεδρος της ομοσπονδίας και ισχυρός άνδρας της Παρί, Νασέρ Αλ-Κελαϊφί, στο πλαίσιο συνεδρίασης της εκτελεστικής επιτροπής της UEFA στο Λονδίνο.

“Ξεκινάω τη συνάντηση με πολύ σημαντικά νέα. Μετά από αρκετές συναντήσεις πρόσφατα με τη διοίκηση και τους ιδιοκτήτες της, είμαι στην ευχάριστη θέση να αναφέρω ότι η Γιουβέντους ζήτησε να επανενταχθεί στην ECA, η οποία θα επισημοποιηθεί σύντομα.

Η πόρτα της ECA είναι πάντα ανοιχτή σε συλλόγους που πιστεύουν σε συλλογικά συμφέροντα, προοδευτικές μεταρρυθμίσεις και δουλεύουν εποικοδομητικά με όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη, είμαστε χαρούμενοι που η Γιουβέντους θα ενταχθεί ξανά στην ευρωπαϊκή οικογένεια ποδοσφαίρου”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.