Με τις αναμετρήσεις σε Νάπολι και Λονδίνο ξεκινούν οι ρεβάνς των αγώνων της φάσης των «16», από τις οποίες θα προκύψουν οι ομάδες που θα δώσουν το «παρών» στα ημιτελικά της διοργάνωσης (21:45).

Με τις αναμετρήσεις σε Νάπολι και Λονδίνο ξεκινούν οι ρεβάνς των αγώνων της φάσης των «16», από τις οποίες θα προκύψουν οι ομάδες που θα δώσουν το «παρών» στα ημιτελικά της διοργάνωσης (21:45). Στην Ιταλία, η Νάπολι υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης στη ρεβάνς της νίκης 3-1 των Μαδριλένων στο πρώτο ματς των δυο ομάδων. Ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν υπολογίζει στον Βαράν, ενώ από την άλλη πλευρά ο Μαουρίτσιο Σάρι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών. 

Στο Λονδίνο, η Μπάγερν Μονάχου θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τη νίκη της 5-1 στο πρώτο ματς των δυο ομάδων στο Μόναχο. Η Άρσεναλ θέλει μια νίκη γοήτρου και να εξαντλήσει τις πιθανότητες για ανατροπή του σκορ του πρώτου αγώνα. Ο Αρσέν Βενγκέρ δεν υπολογίζει στους Μερτεσάκερ, Ελνενί και Καθόρλα. Από την άλλη πλευρά, ο Κάρλο Αντσελότι δε θα έχει στη διάθεσή του τους Λαμ και Μπόατενγκ.

Οι αναμετρήσεις της Τρίτης:
Άρσεναλ-Μπάγερν Μονάχου
Νάπολι-Ρεάλ Μαδρίτης