Ο ΠΑΟΚ θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την είσοδο στο Champions League της φετινής αγωνιστικής περιόδου, αντιμετωπίζοντας την Μπάνια Λούκα στην Τούμπα (20:30 Novasports Prime).

Οι «ασπρόμαυροι» θέλουν τη νίκη και μια καλή εμφάνιση, προκειμένου να δείξουν πως βρίσκονται σε καλό δρόμο, εν όψει της συνέχειας των προκριματικών. Αν καταφέρουν να ξεπεράσουν το συγκεκριμένο εμπόδιο θα βρουν στον δρόμο τους, τη νικήτρια του ζευγαριού ΜάλμεΚλάκσβικ. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Οι πρωταθλητές Ελλάδος αναμένεται να παραταχθούν με τον Κοτάρσκι στην εστία και τους Κουλιεράκη και Εκόνγκ στο κέντρο της άμυνας. Οι Σάστρε και Μπάμπα θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, με τους Σβαμπ και Τσιγγάρα στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Οι Ντεσπόντοφ, Κωνσταντέλιας και Τάισον θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, με τον Τόμας στην κορυφή της επίθεσης.

Από την άλλη πλευρά, η Μπάνια Λούκα αναμένεται να παραταχθεί με τους Σισκόφσκι, Κβρζιτς, Μάιερς, Καρολίνα, Ερέρα, Γκράχοβατς, Βράνιες, Χρέλια, Σάβιτς, Βούκοβιτς και Λούκιτς.

Την αναμέτρηση θα σφυρίξει ο Νταβίντ Σμάιτς από τη Σλοβενία, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Ντάβιντ Γκάμπροβετς και Τόμας Τσέρνε. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Σλοβένος, Ντέγιαν Μπάλαζιτς.