ΠΑΟΚ: Κορύφωση προετοιμασίας για το ματς-τελικό (video)

Μία και σήμερα για τον «Δικέφαλο» πριν από το σημαντικότατο αγώνα στη Βοσνία

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον 2ο αγώνα της προκριματικής φάσης του Champions League κόντρα στην Μπόρατς Μπάνια Λούκα.

Η ομάδα πραγματοποίησε την προτελευταία προπόνηση επί ελληνικού εδάφους πριν αναχωρήσει με προορισμό τη Βοσνία. Όπως αναφέρουν σχετικά οι άνθρωποι της ομάδας: «Δύο μέρες πριν το μεγάλο παιχνίδι στη Βοσνία ο ΠΑΟΚ δουλεύει πάνω στις τελευταίες λεπτομέρειες και καταστρώνει το πλάνο που θα φέρει την πρόκριση. Τη Δευτέρα (29.07) η τακτική βρέθηκε στο προσκήνιο. Παίκτες και τεχνικό επιτελείο δούλεψαν στην κυκλοφορία και την ανάπτυξη μέσα από ασκήσεις και παιχνίδια, ενώ έκαναν και πρακτική εφαρμογή σε οικογενειακό δίτερμα στο φινάλε».

Αναφορικά με το αυριανό πρόγραμμα, παραμονή του δεύτερου αγώνα σημειώνουν: «Την Τρίτη (30.07) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 09:30 στη Νέα Μεσημβρία. Η προπόνηση θα είναι ανοιχτή τα πρώτα 15 λεπτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Στις 13:00 θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου των Ράζβαν Λουτσέσκου και Στέφαν Σβαμπ, ενώ το απόγευμα η ομάδα θα αναχωρήσει με πτήση από το αεροδρόμιο Μακεδονία για Βοσνία».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.