Ζίζοβιτς: «Να κάνουμε μια πρώτης τάξης έκπληξη θέτοντας εκτός την ελληνική ομάδα!»

Όλα όσα σημείωσαν στη συνέντευξη Τύπου της βοσνιακής ομάδας ο τεχνικός κι ο επιθετικός της Μπόρατς

Την πεποίθησή του πως η Μπόρατς Μπάνια Λούκα μπορεί να κάνει την υπέρβαση και να είναι αυτήν – έναντι του ΠΑΟΚ – που θα πάρει το εισιτήριο για τον Γ’ προκριματικό γύρο του UEFA Champions League κατέθεσε ο τεχνικός της ομάδας από τη Βοσνία, Μλάντεν Ζίζοβιτς, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου για την αυριανή αναμέτρηση (31/07, 22:00).

Όπως τόνισε στην αρχική του τοποθέτηση: «Ελπίζω ότι αύριο θα πραγματοποιήσουμε ένα παρόμοιο παιχνίδι μ’ αυτό που κάναμε στη Θεσσαλονίκη, αλλά το αποτέλεσμα θα είναι διαφορετικό. Δεν ήμασταν ικανοποιημένοι σ’ αυτό το κομμάτι, ανεξάρτητα από το πώς το αντιλαμβάνεται κάποιος άλλος. Θα μπορούσα να επαναλάβω όσα είχα πει στην αντίστοιχη συνέντευξη Τυπου πριν από το πρώτο ματς πριν από μία εβδομάδα, ότι κανείς δεν μπορεί να μας αφαιρέσει τα όνειρα, την ελπίδα, την πίστη και τη θέληση και ίσως μόνο μια λέξη έλειπε – το πείσμα – για να δείξουμε ότι μπορούμε να συγκριθούμε μ’ έναν πραγματικά μεγάλο σύλλογο, που είναι το απόλυτο φαβορί σε αυτό το διπλό ματς και το δεχόμαστε. Όμως, θέλαμε και το καταφέραμε να είμαστε ‘ζωντανοί’ για την πρόκριση και να δείξουμε ακόμα περισσότερα στο αυριανό ματς, πλέον στο δικό μας γήπεδο κάνοντας μια πρώτης τάξεως έκπληξη για να θέσουμε νοκ άουτ την ελληνική ομάδα!».

Το κλίμα ευφορίας κι η γενικότερη αισιοδοξία που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας είναι ένα θέμα που απασχολεί τον 44χρονο τεχνικό, όπως φάνηκε κι από την απάντησή του σε σχετική ερώτηση: «Το νιώθουμε σε κάθε βήμα, αλλά δεν το θέλουμε στα αποδυτήρια. Έχουμε επίγνωση των δυνατοτήτων μας και της ποιότητας του αντιπάλου, που είναι και πάλι το φαβορί και έχει το πλεονέκτημα από το πρώτο ματς. Αλλά και πάλι, θα προσπαθήσουμε να μετατρέψουμε τη δέσμευση και την πίστη μας σε ένα καλό αποτέλεσμα και πέρασμα στον επόμενο γύρο».

Αναφορικά με τη διαθεσιμότητα των ποδοσφαιριστών του είπε: «Δεν έχουμε τραυματισμό ή τιμωρία, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι παρουσιάζουμε βελτίωση στη φόρμα και την ποιότητα του παιχνιδιού από εβδομάδα σε εβδομάδα, κάτι που δεν είναι εύκολο λαμβάνοντας υπόψη τις αλλαγές στο προπονητικό επιτελείο και το ρόστερ της ομάδας. Ελπίζω ότι τα αποτελέσματα θα μας βοηθήσουν».

Σ’ ερώτηση για τ’ ό,τι η ομάδα πληγώθηκε από τις στατικές φάσεις στο πρώτο ματς σχολίασε: «Ξέρουμε πολύ καλά την ποιότητά τους, ξέραμε επίσης ότι είναι επικίνδυνοι σ’ αυτόν τον τομέα που δείξαμε να υστερούμε, αλλά οι στιγμές αυτοσυγκέντρωσης μας στοίχισαν δύο γκολ στη Θεσσαλονίκη. Κάναμε μια πλήρη προπόνηση χθες επικεντρώνοντας σε όλα αυτά τα στοιχεία που πρέπει να προσέξουμε. Πρέπει να παίξουμε άψογα, χωρίς να τους δώσουμε τίποτα, θα τους απλώσουμε το χέρι και θα τους συγχαρούμε, αλλά δεν είμαι υποστηρικτής του να κάνουμε δώρα σε κανέναν».

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Γιόβο Λούκιτς δηλώνοντας τα παρακάτω: «Σίγουρα, μας περιμένει ένας δύσκολος αγώνας απέναντι σε έναν πολύ ποιοτικό αντίπαλο, αλλά πριν από επτά ημέρες δείξαμε ότι έχουμε και ποιότητα, ομαδικό πνεύμα και αν επαναλάβουμε την προσέγγιση όπως στην πρώτη μονομαχία, ελπίζω να πετύχουμε το στόχο μας. Αναμφίβολα, μετά το πρώτο παιχνίδι, ανέβηκε η αυτοπεποίθηση μας, αν και ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλος αντίπαλος, ελπίζω να επαναλάβουμε το παιχνίδι που κάναμε και στη Θεσσαλονίκη και να φέρουμε τον τρίτο γύρο της πρόκρισης του Champions League στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.