Μάλμε – ΠΑΟΚ 2-2: Ραντεβού πρόκρισης στην Τούμπα (highlights)

Αποτελεσματικός στην επίθεση και με φοβερό Κοτάρσκι ο ΠΑΟΚ έφυγε με το 2-2 από το γήπεδο της Μάλμε. Δύο δοκάρια οι Σουηδοί. Όλα κρίνονται στην Τούμπα.

Οι ενδεκάδες των δύο προπονητών

Οι Σουηδοί έχουν εκτός ενδεκάδας τον τερματοφύλακα Ρικάρντο και τους Όλσον, Ρίκς, Κριστιάνσεν. Στην θέση τους επιστρέφει στην εστία ο αρχηγός Νταλίν και οι Ζέτερστρουμ, Νανάσι και Τέλιν.

Με τέσσερις αλλαγές ο ΠΑΟΚ σε σχέση με τον δεύτερο αγώνα απέναντι στην Μπόρατς. Εκτός ενδεκάδας έμειναν οι Εκόνγκ, Ντεσπόντοβ και Μουργκ. Στην θέση τους οι Κετζιόρα, Ζίβκοβιτς και Κωσταντέλιας. Στην προθέρμανση αισθάνθηκε ενοχλήσεις ο Ότο και αντικαταστάθηκε από τον Σάστρε.

Αποτελεσματικοί Κοτάρσκι και Τάισον

Ο ΠΑΟΚ πέρασε δύσκολες στιγμές στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα.

Αμυντικά πρέπει να ξεχάσει το πρώτο τέραρτο του αγώνα όπου σώθηκε από το δοκάρι του και τον Κοτάρσι.

Οι Σουηδοί είχαν δοκάρι στα δεκατρία δευτερόλεπτα από σέντρα του Τελίν ενώ ο Κροάτης τερματοφύλακας απέκρουσε δις εντυπωσιακά σε προσπάθειες των Νανάσι (3′) και Κίεσε Τελίν (12′).

Ο ΠΑΟΚ φάνηκε να ισορροπεί αλλά τελικά προδόθηκε από την άμυνά του σε στημένη μπάλα. Αμαρκάριστος ο Γιάνσον έκανε το 1-0 (28′).

Η ομάδα του Λουτσέσκου έριξε τον ρυθμό στην συνέχεια και με την πρώτη φορά που κυκλοφόρησε καλά την μπάλα ισοφάρισε με τον Τάισον (44′) για να παγώσει το γήπεδο.

Η αποτελεσματικότητα του δικεφάλου έστιελε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με το ισόπαλο 1-1.

Μόνο με κόρνερ

Οι Σουηδοί είχαν δοκάρι και με την εκκίνηση του δευτέρου ημιχρόνου με τον σκόρερ τους, τον Γιάνσον με δυνατό σουτ να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι (48′) αλλά ο ΠΑΟΚ απάντησε και έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Τόμας στο 54ο λεπτό.

Το παιχνίδι συνέχισε με ισορροπία για ένα δεκάλεπτο και ξαφνικά η Μάλμε είδε τον Κοτάρσκι να σώζει στο τετ-α-τετ του Κίεσε Τελίν (63′) και πήρε το προβάδισμα ξανά με κόρνερ και σκόρερ τον Νανάσι (67′).

Ο Λουτσέσκου φρέσκαρε την επίθεση και είδε την ομάδα του να απαντά άμεσα με σκόρερ τον Μπάμπα (75′) επίσης σε κόρνερ από ασίστ του Κουλιεράκη.

Από εκεί και πέρα προσεκτικές οι δύο ομάδες δεν ρίσκαραν ως το τέλος και με το 2-2 έρχονται στην Τούμπα για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Μάλμε: Νταλίν – Στρίγκερ, Γιάνσον, Ζέτερστρουμ, Μπουσανέλο – Μπόλιν (83′ Αλί), Γιόνσεν, Πένια, Νανάσι – Τέλιν, Μπότχεϊμ (66′ Κριστιάνσεν)

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι – Σάστρε, Κετζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα – Σβαμπ (73′ Καμαρά), Οζντόγεφ – Ζίβκοβιτς (73′ Ντεσπόντοβ), Κωσταντέλιας (83′ Μουργκ), Τάισον – Τόμας (69′ Τισουντάλι)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.