ΠΑΟΚ – Μάλμε 3-4 (5-6): “Αυτοκτονία” (highlights)

Ο ΠΑΟΚ έφτασε δευτερόλεπτα μακριά από την πρόκριση στα Play-offs αλλά και πάλι προδόθηκε από δικά του λάθη. Πρόκριση στην παράταση για την Μάλμε με γκολ του Κρίστιανσεν με νίκη 4-3.

Οι ενδεκάδες των δύο προπονητών

Ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε με μια αλλαγή στην ενδεκάδα καθώς ο Μαντί Καμαρά αντικατέστησε τον Σβαμπ στο βασικό σχήμα της ομάδας.

Μια αλλαγή και για την Μάλμε στο βασικό σχήμα, σε σχέση με το πρώτο ματς, στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής. Εκτός ενδεκάδας ο Μπολίν και μέσα ο Ρικς.

Σε σχέση με το τελευταίο ματς πρωταθλήματος, τη νίκη με 1-0 απέναντι στην Χάλμσταντ οι Σουηδοί βλέπουν να επιστρέφουν στην ενδεκάδα ο δεξιός μπακ Στρίγκερ και μέσο-επιθετικά οι Ρικς, Νανάσι και Κίεσε Τελίν.

Ένα τρελό τρελό ημίχρονο

Ότι και να γράψει κανείς για το πρώτο ημίχρονο αυτού του αγώνα είναι λίγο. Το σίγουρο είναι πως ήταν απίστευτο ότι είχε πέντε γκολ.

Συνολικά έγιναν οκτώ τελικές προσπάθειες… επτά στην εστία και μπήκαν πέντε γκολ.

Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε πίσω από ένα γκολ που δέχτηκε από πλάγιο με την μπάλα να καταλήγει στον Νανάσι που έκανε το 0-1 (10′).

Η αντίδραση στο 21ο λεπτό με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τάισον από αριστερά αλλά ακόμη καλύτερο ηταν το 2-1 με την καταπληκτικό οβίδα του Κουλιεράκη (43′) περίπου 35 μέτρα μακριά από την εστία.

Και εκεί που το πάρτι είχε αρχίσει ο ΠΑΟΚ κατάφερε αμέσως να δεχτεί γκολ για το 2-2 από το αδύναμο σουτ του Νανάσι που δεν κατάφερε να σταματήσει ο Κοτάρσκι (45′).

Επειδή όμως μιλάμε για τρέλα και για κατορθώματα ο ΠΑΟΚ κατάφερε να μπει ξανά μπροστά στο σκορ με αλλο ένα όμορφο γκολ του Ζίβκοβιτς (45+3) και να έχει σκορ πρόκρισης στο ημίχρονο με 3-2.

Buzzer beater και παράταση

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ έδωσε ιδιαίτερη προσοχή στην άμυνα και όποτε μπορούσε απειλούσε στην επίθεση αλλά δεν κατάφερε να κλειδώσει το ματς.

Ο Κουλιεράκης είχε δοκάρι σε προβολή στο 57ο λεπτό και ο Μουργκ έστειλε την μπάλα άουτ σε τετ-α-τετ στο 59ο λεπτό.

Οι Σουηδοί δεν έβρισκαν λύσεις απέναντι στην άμυνα του ΠΑΟΚ και προς το τέλος απλά άρχισαν να γεμίζουν την μπάλα στην περιοχή.

Την ισοφάριση την βρήκαν κατά λάθος. Στην τελευταία φάση του αγώνα, μετά από εκτέλεση φάουλ ο Κοτάρσκι έκανε διπλή εππέμβαση σε προσπάθειες των Σουηδών και στην προσπάθειά του να απομακρύνει, ο Καμαρά πέτυχε τον Ζέτερστρουμ και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Απίστευτο και το 3-3 και παράταση.

Απογοήτευση και αποκλεισμός

Η παράταση ξεκίνησε με την Τούμπα παγωμένη και τον ΠΑΟΚ απογοητευμένο. Μέχρι να συνέλθει είχε γίνει το 3-4 σε τετ-α-τετ του Κρίστιανσεν ο οποίος πέρασε και τον Κοτάρσκι (99′).

Ο Κοτάρσκι κράτησε ζωντανό τον ΠΑΟΚ με καταπληκτικές επέμβασεις σε προσπάθειες του Αλί (104′ και 105+3) και οι ομάδες έφτασαν στο ημίχρονο με το σκορ στο 3-4 και τον ΠΑΟΚ να προσπαθεί να συνέλθει ακόμη από το σοκ.

Η Μάλμε είχε και δοκάρι στο 109ο λεπτό σε σουτ του Γιόνσεν ενώ ο ΠΑΟΚ είχε την πρώτη καλή στιγμή με τον Τίσουντάλι (111′) αλλά δεν βρήκε εστία.

Τελευταία καλή στιγμή του ΠΑΟΚ το φάουλ του Ντεσπόντοφ το οποίο έδιωξε ο Νταλίν (120+3).

Οδυνηρός αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι – Σάστρε, Κετζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα – Οζντόγεφ (73′ Σβαμπ), Καμαρά – Ζίβκοβιτς (72′ Ντεσπόντοβ), Κωσταντέλιας (86′ Βιεϊρίνια), Τάισον (49′ Μουργκ, 102′ Τισουντάλι) – Τόμας (72′ Τσάλοβ)

Μάλμε: Νταλίν – Στρίγκερ (113′ Όλσον), Γιάνσον, Ζέτερστρουμ, Μπουσανέλο – Ρικς (60′ Μπολίν), Πένια, Γιόνσεν, Νανάσι (79′ Κρίστιανσεν) – Μπούτχαϊμ (88′ Αλί), Κίεσε Τελίν (113′ Ρόσλερ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.