Αντσελότι: «Το να παίζεις κόντρα με την Αταλάντα είναι σαν να πηγαίνεις στον οδοντιάτρο»

Χιουμοριστική δήλωση από τον Κάρλο Αντσελότι για την οργάνωση της Αταλάντα στον τελικό του Super Cup, κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ευτυχισμένος με την κατάκτηση του 14ου τίτλου ως προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης ο Κάρλο Αντεσλότι. Ο Ιταλός τεχνικός μετά τη λήξη του τελικού με την Αταλάντα αναφέρθηκε στην οργάνωση του συλλόγου, αλλά και στην ποιότητα των Τζουντ Μπέλιγχαμ και Κιλιάν Εμπαπέ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ότι κατέκτησε το 14ο τρόπαιό του ως προπονητής των Μαδριλένων: «Είναι τιμή και προνόμιο να ζεις αυτές τις νύχτες».

Για την Αταλάντα: «Το να παίζεις κόντρα στην Αταλάντα είναι σαν να πηγαίνεις στον οδοντίατρο. Δεν ήμασταν άνετα στην αρχή γιατί δεν μπορούσαμε να κάνουμε αυτό που θέλαμε… Η Αταλάντα είναι μια πολύ οργανωμένη ομάδα».

Για τον Κιλιάν Εμπαπέ: «Έχει την ποιότητα να σκοράρει πολλά γκολ, αυτό που πρέπει να αναζητήσουμε είναι η ισορροπία. Πρέπει να ευχαριστήσουμε τους παίκτες που ήρθαν σε καλή κατάσταση».

Για τον Τζουντ Μπέλιγχαμ: «Είναι σπουδαίος παίκτης, έπαιξε ένα απίστευτο δεύτερο ημίχρονο κι ακόμη περισσότερο αν σκεφτεί κανείς ότι έχει προπονηθεί μόνο επτά ημέρες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.