Επίθεση Ντε Μπρόινε σε FIFA και UEFA για το πρόγραμμα αγώνων

Επίθεση κατά των FIFA και UEFA εξαπέλυσε ο Κέβιν ντε Μπρόινε με αφορμή το αρκετά βαρύ πρόγραμμα που έχουν οι ποδοσφαιριστές τα τελευταία χρόνια.

Ο Βέλγος διεθνής σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Σίτι διαμαρτυρήθηκε πως υπάρχει ελάχιστος χρόνος ξεκούρασης, αφού πλέον οι σεζόν είναι εξαντλητικές για τους ποδοσφαιριστές.

«Πιστεύω ότι το πραγματικό πρόβλημα θα έρθει όταν τελειώσουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Γνωρίζουμε ότι μεταξύ του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων και της πρώτης ημέρας της Premier League θα μείνουν μόνο τρεις εβδομάδες. Άρα έχουμε τρεις εβδομάδες ξεκούρασης και προετοιμασίας για να παίξουμε άλλα 80 παιχνίδια αργότερα», είπε και συνέχισε:

«Ίσως φέτος όλα να πάνε καλά, αλλά του χρόνου θα είναι πρόβλημα. Η ένωση επαγγελματιών παικτών της Αγγλίας και οι ενώσεις παικτών άλλων χωρών προσπάθησαν να βρουν λύσεις. Το πρόβλημα είναι ότι η UEFA και η FIFA κάνουν έξτρα παιχνίδια και μπορούμε να προσπαθήσουμε να πούμε κάτι, αλλά δεν έχει βρεθεί λύση. Δεν τους νοιάζει. Τα χρήματα είναι αυτά που τους ενδιαφέρουν.»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.