Μότα: «Μεγάλη περηφάνια που παίζουμε στο Champions League»

Οι δηλώσεις του Τιάγκο Μότα για το παιχνίδι της Γιουβέντους με την Αϊντχόφεν στην πρεμιέρα του Champions League, αλλά και το νέο απόκτημα, Τεούν Κουπμάινερς.

Καθιερωμένες δηλώσεις από τον Τιάγκο Μότα πριν την αναμέτρηση της Γιουβέντους με την Αϊντχόφεν στο Champions League. O προπονητής της ιταλικής ομάδας αναφέρθηκε στον Τεούν Κουπμάινερς, ο οποίος έχει αγωνιστεί δύο παιχνίδια με τη φανέλα της μεγάλης κυρίας.

«Δεν φαίνεται ότι δεν έχει προπονηθεί για ένα μήνα. Ενσωματώνεται πολύ καλά. Προσπαθεί να θέσει όλες τις ικανότητές του στη διάθεση της ομάδας. Όλοι όσοι κληθούν αύριο τα πάνε πολύ καλά», είπε στους δημοσιογράφους ο Μότα και συμπλήρωσε: «Περιμένουμε ό,τι περιμένουμε από την υπόλοιπη ομάδα. Αν παίξει αύριο θα έχει εξαιρετική απόδοση. Μαζί με τους συμπαίκτες του, μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα».

Για το πρώτο παιχνίδι της Γιουβέντους στο νέο Champions League, κόντρα στην Αϊντχόφεν: «Αισθανόμαστε μεγάλη περηφάνια που αρχίζουμε αυτή τη διοργάνωση. Μετά παίζουμε στο σπίτι με μια καλή ομάδα. Ανυπομονώ να αρχίσει ο αγώνας. Θέλουμε να κάνουμε μια εξαιρετική απόδοση για να φέρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.