Γιουβέντους-Αϊντχόφεν 3-1: Πάρτι στο Τορίνο για την Γιούβε (highlights)

Videos που αξίζει να δείτε

Η Γιουβέντους πέτυχε την πρώτη της νίκη στη League Phase του Champions League, επικρατώντας με άνεση 3-1 της PSV Αϊντχόφεν και τον Γιλντίζ να γίνεται ο νεαρότερος σκόρερ στην ιστορία της στη διοργάνωση.

Οι Ολλανδοί μπήκαν καλά στο ματς και στο δεκάλεπτο είχαν δύο σουτ με Φέρμαν και Τιλ να αστοχούν. Η Γιουβέντους απάντησε με γκολ, καθώς ο Γιλντίζ στο 21′ με εκπληκτικό τρόπο άνοιξε το σκορ και έγινε ο νεαρότερος σκορερ στην ιστορία της Γιούβε στο Champions League.. Μέσα σε 6 λεπτά η Μεγάλη Κυρία απέκτησε προβάδισμα ασφαλείας με τον Μακ Κένι να γίνεται κάτοχος της μπάλας στο δεύτερο δοκάρι και μόνος του να “εκτελεί” τον Ντρόμελ για το 2-0.

Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου η PSV πίεσε κερδίζοντας διαδοχικά κόρνερ, αλλά οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 2-0, καθώς και η κεφαλιά του Κοπμάινερς λίγο πριν το τέλος έφυγε έξω.

Πριν συμπληρώσουμε ένα δεκάλεπτο στο δεύτερο μέρος οι Ιταλοί βρήκαν και τρίτο γκολ, με κλέψιμο στη μεσαία γραμμή και ωραία κόντρα επίθεση που ολοκληρώθηκε με πλασέ του Γκονζάλες. Στο 65′ ο Βλάχοβιτς πλάσαρε άουτ, ενώ ο Σαϊμπαρί που ήρθε από τον πάγκο δεν κατάφερε να νικήσει τον Ντε Γκρεγκόριο στο 74′.

Οι Ιταλοί θα μπορούσαν να έχουν αυξήσει το δείκτη του σκορ αν ο Βλάχοβιτς ήταν εύστοχος σε 2 φάσεις στο τελευταίο δεκάλεπτο. Οι Ολλανδοί κατάφεραν το γκολ της τιμής με τον Σαϊμπαρί να σκοράρει με ωραίο αριστερό σουτ μέσα από την περιοχή.

Γιουβέντους: Ντι Γκρεγκόριο, Καλούλου, Γκάτι(57′ Ντανίλο), Μπρέμερ, Καμπιάσο, Λοκατέλι(57′ Τουράμ), ΜακΚένι(75′ Ντάγκλας Λουίς), Γκονζάλες(69′ Γουεά), Γιλντίζ(69′ Φαγκιόλι), Κοπμάινερς, Βλάχοβιτς.

Αϊντχόφεν: Ντρόμελ, Λεντέσμα(86′ Ναγκάλο), Φλαμίνγκο, Μποσκαλί, Νταμς(77′ Μάουρο Τζούνιορ), Σχαούτεν, Φέρμαν(62′ Σαϊμπαρί), Τιλ(62′ Λανγκ), Τίλμαν, Μπακαγιόκο, Ντε Γιονγκ(77′ Πέπι).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.