Αταλάντα: Στήριξε Ντε Ρόσι ο Γκασπερίνι

Ο προπονητής της Αταλάντα, Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι στήριξε τον Ντανιέλε ντε Ρόσι ο οποίος απολύθηκε το πρωί της Τετάρτης από την Ρόμα.

Παραμονές του αγώνα με την Άρσεναλ στο Μπέργκαμο για το Champions League, ο προπονητής της Αταλάντα, Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι ρωτήθηκε για την απόλυση του Ντανιέλε ντε Ρόσι από την Ρόμα και δημόσια στήριξε τον συνάδελφό του.

“Με ξάφνιασε η απόλυσή του. Η σεζόν άρχισε δύσκολα για όλους τους προπονητές. Άλλαξαν πολλά λόγω των μεταγραφών που συνέχισαν ενώ το πρωτάθλημα είχε αρχίσει. Η δουλειά του προπονητή έγινε πιο δύσκολη. Ξοδέψαμε ενάμισι μήνα να προπονούμε παίκτες που ίσως φύγουν. Χάσιμο χρόνου. Δεν είναι εύκολο όσοι αποκτήθηκαν να παίξουν αμέσως. Είναι ξεκάθαρο ότι η σεζόν άρχισε με δυσκολίες για όλους. Στεναχωριέμαι γιατί συνήθως ο προπονητής την πληρώνει. Ξεχνάμε τα όσα καλά έκανε ένας προπονητής όλο και περισσότερο. Όλα αυτά για να φτιάξουν τα οικονομικά τους οι ομάδες και να γίνουν μεταγραφές που κάνουν δύσκολη την ζωή των προπονητών”.

Μίλησε και για το ματς με την Άρσεναλ φυσικά.

“Άλλο ένα σπουδαίο γεγονός. Να παίζουμε στο νέο Champions League, εντός έδρας, γεμάτο γήπεδο, καινούριο και ολοκληρωμένο γεμάτο γήπεδο. Άλλη μια επιτυχία για εμάς αν θέλετε. Παίζουμε σε αυτή την διοργάνωση τέταρτη φορά την τελευταία εξαετία και είναι σπουδαία επιτυχία. Παίζουμε με μια σπουδαία ομάδα και υπάρχουν οι προϋποθέσεις για ένα σπουδαίο ματς. Είναι δυνατή ομάδα. Ολοκληρωμένη ομάδα. Παίζουν καλά και στις δύο φάσεις του παιχνιδιού. Είναι δύσκολο να την αντιμετωπίσεις και φαίνεται από τα αποτελέσματα των τελευταίων χρόνων. Έχασαν στο φινάλε την Premier League αλλά με την Μάντσεστερ Σίτι και την Λίβερπουλ κυριαρχούν”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.