Μπολόνια-Σαχτάρ 0-0: Έμειναν στο μηδέν – Βασικός ο Λυκογιάννης (highlights)

Videos που αξίζει να δείτε

Δίχως νικητή έληξε το παιχνίδι στην Ιταλία για την 1η αγωνιστική της League Phase του Champions League. Έπαιξε για 78 λεπτά ο Λυκογιάννης.

Στο 0-0… έκατσε η μπίλια ανάμεσα σε Μπολόνια και Σαχτάρ Ντόνετσκ, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις στην πρεμιέρα τους στη διοργάνωση. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο δεύτερο μέρος, όμως δεν μπόρεσαν να μετουσιώσουν σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησαν.

Από την απέναντι πλευρά οι φιλοξενούμενοι είχαν την (ίσως) μεγαλύτερη στιγμή του αγώνα, με τον Σουντάκοβ να μην μπορεί να νικήσει από την άσπρη βούλα τον Σκορούπσκι. Ο γκολκίπερ των Ιταλών έπιασε το πέναλτι του Ουκρανού στο 4′ και δεν επέτρεψε το ματς να πάρει άλλη τροπή.

Κάπως έτσι η «λευκή» ισοπαλία ήταν… αναμενόμενη, ενώ να σημειωθεί ότι ο Μπάμπης Λυκογιάννης ήταν βασικός για τους «ροσομπλού». Ο Έλληνας μπακ-χαφ έπαιξε για 78 λεπτά και παράλληλα έκανε την επιστροφή του στο Champions League, 12 χρόνια μετά την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του Ολυμπιακού…

ΜΠΟΛΟΝΙΑ (Ιταλιάνο): Σκορούπσκι, Πος, Μπουκέμα, Λουκουμί, Λυκογιάννης (78′ Μιράντα), Μόρο (65′ Πομπέγκα), Φρόιλερ, Φαμπιάν (78′ Ουρμπάνσκι), Εντόι, Κάστρο (65′ Νταλίνγκα), Ορσολίνι (65′ Άιλινγκ)

ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ (Πούσιτς): Ρίζνικ, Κονόπλια (41′ λ.τρ. Τόμπιας), Μπόνταρ, Ματβιένκο, Πεντρίνιο, Μπονταρένκο (79′ Στεπανένκο), Κρίσκιβ, Σουντάκοβ (79′ Μάρλον Γκόμες), Ζούμπκοβ (79΄Τραορέ), Σίκαν (λ.τρ. 35′ Νέβερτον), Εγκουινάλντο


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.