Σέλτικ-Σλόβαν Μπρατισλάβας 5-1: «Πράσινο» πάρτι στη Γλασκώβη (highlights)

Videos που αξίζει να δείτε

Ιδανική πρεμιέρα για την Σέλτικ στην League Phase του φετινού Champions League με το ευρύ 5-1 επί της Σλόβαν Μπρατισλάβας. Σκέιλς (17'), Φουρουχάσι (47'), Ένγκελς (56'), Μαέντα (70') και Ίντα (87') τα πέντε τέρματα των «πράσινων» με τους Σλοβάκους να μειώνουν σε 3-1 στο 61ο λεπτό (Βίμερ).

Η Σέλτικ ήταν το μεγάλο φαβορί και επιβεβαίωσε πανηγυρικά τα προγνωστικά κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας στη 1η αγωνιστική της League Phase του φετινού Champions League. Το έκανε μάλιστα εμφατικά με το 5-1 να είναι δίκαιο και να αντικατοπτρίζει την εικόνα της αναμέτρησης.

Τον δρόμο προς την άνετη επικράτηση άνοιξε στο 17ο λεπτό ο Σκέιλς έπειτα από κόρνερ του Ένγκελς. Το δεύτερο «χτύπημα» ήρθε σε κομβικό σημείο (47′), κόνωντας τα φτερά των Σλοβάκων αμέσως μετά την εκκίνηση του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Κουν έκανε την κούρσα, σέντραρε υπέροχα παράλληλα με την εστία και ο Φουραχάσι απλά έβαλε το σώμα του στη πορεία της μπάλας για να την σπρώξει στα δίχτυα.

Εννιά λεπτά αργότερα, στο 56ο λεπτό, ο Ένγκελς δεν λάθεψε από την άσπρη βούλα για το 3-0. Ο Βίμερ μείωσε στο 61ο λεπτό (3-1) με γκολάρα, το πιο όμορφο της βραδιάς αδιαμφισβήτητα, αλλά τι να το κάνεις; Η Σλόβαν δεν μπορούσε να κάνει πολλά πράγματα περισσότερα και αυτό φάνηκε στο τελευταίο εικοσάλεπτο.

Στο 70′ ο Μαέντα επανέφερε την διαφορά στα τρία γκολ (4-1) και στο 87’΄ο Ίντα (μπήκε ως αλλαγή δέκα λεπτά νωρίτερα) πέτυχε το πρώτο του τέρμα με την φανέλα της Σέλτικ για να βάλει το «κερασάκι στην τούρτα».

Η Σέλτικ θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Μπορούσια Ντόρτμουντ (01/10) για την 2η αγωνιστική, ενώ η Σλόβαν την ίδια ημέρα θα υποδεχθεί την Μάντσεστερ Σίτι στη Μπρατισλάβα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.