Παρί Σεν Ζερμέν – Τζιρόνα 1-0: Λύτρωση στο φινάλε με γκάφα του Γκατσανίγκα (highlights)

Videos που αξίζει να δείτε

Πρεμιέρα με το δεξί για την Παρί Σεν Ζεμέν στη League Phase του Champions League, οι Παριζιάνοι νίκησαν 1-0 την Τζιρόνα με αυτογκόλ του Γκατσανίγκα.

Πρεμιέρα στο «Παρκ Ντε Πρενς» για την Παρί Σεν Ζερμέν στο νέο φορμάτ του Champions League, κόντρα στην Τζιρόνα. Οι Πρωταθλητές Γαλλίας πίεσαν και στο 13ο λεπτό ο Ασένσιο «άγγιξε» το γκολ, αλλά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Γκατσανίγκα.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός στο 39΄ αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο με πρόβλημα τραυματισμού και στη θέση του μπήκε ο Ζαΐρ- Εμερί. Μερικά λεπτά αργότερα ο διαιτητής «σφύριξε» τη λήξη και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Παρί Σεν Ζερμέν έλεγξε τον ρυθμό του αγώνα, κράτησε την μπάλα και δημιούργησε ευκαιρίες. Στο 63ο λεπτό ο Ντεμπελέ βρέθηκε μέσα στην περιοχή δοκίμασε με σουτ να αναοίξει το σκορ αλλάτράνταξε το δοκάρι του Γκαζανίγκα. Πριν τη συμπλήρωση της κανονικής διάρκειας στο Παρίσι τόσο ο Κόλο Μουανί (83′) όσο και ο Ντεμπελέ (88′) σπατάλησαν δύο μεγάλες ευκαιρίες για γκολ

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μέντες έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Γκατσανίγκα προσπάθησε να πιάσει την μπάλα αλλά εκείνη του γλίστρησε από τα χέρια και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0 των γηπεδούχων.

Παρί Σεν Ζερμέν (Λουίς Ενρίκε, 4-3-3): Σαφόνοφ, Χακίμι, Μαρκίνιος, Πάτσο, Μέντες, Ζαΐρ – Εμερί, Βίτινια (63′ Λι Κανγκ Ιν), Ρουίθ (63′ Νέβες), Ντεμπελέ (90+1′ Μπεράλντο), Ασένσιο (39′ λ.τρ Κόλο Μουανί), Μπαρκολά (63′ Νουέ).

Τζιρόνα (Μίτσελ, 4-2-3-1): Γκατσανίγκα, Μαρτίνες, Λόπεθ, Κρέιτσι, Γκουτιέρεθ, Μαρτίν (66′ Σολίς), Ρομέου, Φαν ντε Μπέεκ (58′ Ντανζούμα), Τσιγκάνκοφ (88′ Φράνσις), Χιλ (66′ Ασπρίγια), Στουανί (58′ Πόρτου).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.