Κουντέ: «Συμφωνώ με τον Ρόδρι σε όλα, θα έρθει η στιγμή που θα πρέπει να κάνουμε απεργία»

Ο Ζιλ Κουντέ τάχθηκε υπέρ όσων είπε ο Ρόδρι και εξέφρασε την πεποίθηση του ότι θα έρθει η στιγμή που δεν θα υπάρχει άλλη λύση από το να κάνουν οι ποδοσφαιριστές απεργία.

Η μαζική επέκταση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων από τη FIFA, σε συνδυασμό με την αύξηση των αγώνων του Champions League στη νέα μορφή διοργάνωσης της UEFA, έχει διογκώσει το καλαντάρι των συλλόγων. Ο Ρόδρι άνοιξε το «χορό» και όλο και περισσότεροι ποδοσφαιριστές τοπ επιπέδου επισημαίνουν το πρόβλημα που υπάρχει.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Κουντέ όταν ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου για όλα όσα είπε ο Ρόδρι:

«Συμφωνώ με όλα όσα είπε ο Ρόδρι. Το ημερολόγιο γίνεται μεγαλύτερο κάθε χρόνο, έχουμε περισσότερους αγώνες και λιγότερο χρόνο. Το λέμε εδώ και πολύ καιρό και κανείς δεν μας δίνει σημασία. Ούτε οι παίκτες ούτε οι προπονητές ακούγονται. Θα έρθει μια στιγμή που θα πρέπει να κάνουμε απεργία, γιατί είναι ο μόνος τρόπος για όσους αποφασίζουν να μας καταλάβουν. Παίρνουμε όλο και περισσότερα ρίσκα, υπάρχουν περισσότεροι τραυματισμοί γιατί υπάρχει λιγότερος χρόνος άδειας. Τώρα, με το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, θα φτάσουμε περίπου τους 70 αγώνες ανά σεζόν, κάτι που είναι τρελό. Εάν τα πράγματα δεν έχουν αλλάξει είναι επειδή πρέπει να οργανωθούμε και να επικοινωνήσουμε περισσότερο. Υπάρχουν συνδικάτα σε διάφορες χώρες. Στη Γαλλία, υπάρχει ένα σημαντικό. Πρέπει να οργανωθούμε ώστε να υπάρχει συλλογική φωνή. Θα είναι πιο ισχυρό όταν το μήνυμα προέρχεται από έναν οργανισμό που συγκεντρώνει πολλούς παίκτες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.