Ερυθρός Αστέρας – Μπενφίκα 1-2: Αγχώθηκε αλλά μπήκε με το δεξί (highlights)


Με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο η Μπενφίκα κατάφερε να πάρει καθαρό προβάδισμα έναντι του Ερυθρού Αστέρα στο Βελιγράδι. Μόλις στο 9ο λεπτό με προβολή ο Αρτούκογλου άνοιξε το σκορ, με την μπάλα να τους κάνει το χατήρι αφού από την κόντρα στο γύρισμα του Νι Μαρία η μπάλα του στρώθηκε και την έσπρωξε στα δίχτυα.

Το δεύτερο γκολ ήρθε από μία αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ του Κοκτσού στο 29ο λεπτό, φάουλ το οποίο κέρδισε ο ίδιος. Η Μπενφίκα δεν έφτιαξε άλλες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο αλλά δεν αισθάνθηκε ιδιαίτερη πίεση και από τους γηπεδούχους που επιθετικά δεν ήταν κάτι τι ιδιαίτερο.

Στο δεύτερο μέρος ο Αστέρας είχε την μπάλα στα πόδια του, προσπάθησε να δημιουργήσει ευκαιρίες και να πιέσει την άμυνα των Πορτογάλων, χωρίς όμως να κάνει την πολύ μεγάλη ευκαιρία. Εντιαγέ και Μίλσον μπήκαν στο παιχνίδι ως αλλαγή και στο 86ο λεπτό συνεργάστηκαν εξαιρετικά και ο δεύτερος με ωραίο πλασέ νίκησε τον τερματοφύλακα της Μπενφίκα και μείωσε σε 2-1 δίνοντας στο φινάλε του ματς την αίσθηση του θρίλερ.

Προσπάθησε να πιέσει κι άλλο αλλά δεν τα κατάφερε, μάλιστα στο 94ο λεπτό οι Πορτογάλοι είχαν δοκάρι (οριζόντιο) σε πολύ ωραίο πλασέ του Ελβετού Αμντούνι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.