Χάουαρντ: «Ο Γκουαρδιόλα έχει καταστρέψει το ποδόσφαιρο»

Videos που αξίζει να δείτε

Η φιλοσοφία του Πεπ Γκουαρδιόλα κατέστρεψε το σύγχρονο ποδόσφαιρο ισχυρίστηκε ο παλαίμαχος γκολκίπερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τιμ Χάουαρντ.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα θεωρείται από πολλούς φίλους του ποδοσφαίρου ένας από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο. Αντίθετη άποψη έχει ο Τιμ Χάουαρντ, ο οποίος στο παρελθόν αγωνίστηκε με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Έβερτον.

Σύμφωνα με τον παλαίμαχο γκολκίπερ ο Ισπανός προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι έχει καταστρέψει το άθλημα με το ποδόσφαιρο κατοχής.

«Αν πάμε πίσω στη δική μου γενιά είμαστε μια σκληρή, ανθεκτική ομάδα ανδρών. Είχαμε μερικούς παίκτες που κέρδιζαν μόνοι τους τα ματς. Ο Γκρεγκ Μπερχάλτερ για παράδειγμα έκανε την ομάδα να πιστεύει ότι μπορεί να ανταγωνιστεί, να είναι επιθετική και να παίζει καλά μπροστά. Νομίζω ότι αυτό που συνέβη είναι, ότι από κάθε άποψη, ο Γκουαρδιόλα έχει καταστρέψει το ποδόσφαιρο. Έχει διδάξει σε όλους ότι μπορούν να παίξουν ποδόσφαιρο κατοχής και δεν μπορούν. Δεν μπορούν όλοι να το κάνουν, μόνο τρεις ομάδες στον κόσμο μπορούν να το κάνουν πολύ καλά», είπε ο Χάουαρντ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.