Champions League: Η… προσφορά για το νέο γήπεδο του τελικού

Η πόλη της Μασσαλίας προσφέρθηκε να φιλοξενήσει τον τελικό του Champions League του 2027, μετά την απόφαση της UEFA να αποσύρει απ’ τις υποψηφιότητες το «San Siro» στο Μιλάνο, λόγω προγραμματισμένων εργασιών.

«Και γιατί όχι η Μασσαλία, στο πιο όμορφο γήπεδο της Γαλλίας: το Vélodrome», ανήρτησε σε μήνυμά του στο X (πρώην Twitter) την Τρίτη (24/9) ο επικεφαλής αθλητισμού της πόλης, Σεμπαστιέν Τζιμπραγιέλ, λίγες μόνο ώρες μετά την ανακοίνωση της UEFA.

«Με τον δήμαρχο Μπενουά Παγιάν θα υποστηρίξουμε την υποψηφιότητα της Μασσαλίας να φιλοξενήσει τον τελικό του Champions League το 2027», πρόσθεσε ο κ. Τζιμπραγιέλ, όπως επιβεβαίωσε και η εφημερίδα «La Provence».

Το απόγευμα της Τρίτης (24/09), η UEFA ανακοίνωσε ότι το «San Siro», έδρα της Μίλαν και της Ίντερ, έχασε τη διοργάνωση του τελικού επειδή η πόλη του Μιλάνου δεν μπορούσε να εγγυηθεί πως το γήπεδο και η γύρω περιοχή «…δεν θα επηρεαστούν από τις εργασίες ανακαίνισης».

Ως εκ τούτου, «αποφασίστηκε να αποσυρθεί ο τελικός στο Μιλάνο και να ανοίξει εκ νέου η διαγωνιστική διαδικασία για τον ορισμό νέου γηπέδου, με απόφαση να αναμένεται τον Μάιο/Ιούνιο του 2025», πρόσθεσε η UEFA.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.