Οι… τιμωρημένοι φίλαθλοι του Ερυθρού Αστέρα ταξίδεψαν στο Μιλάνο (Video)

Τίποτα δεν μπορεί να εμποδίσει τους φιλάθλους τους Ερυθρού Αστέρα, από το να βρεθούν κοντά στην αγαπημένη τους ομάδα…

Παρά την απαγόρευση από την ΟΥΕΦΑ για την παρουσία Σέρβων φιλάθλων στην Ιταλία, οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα δεν πτοήθηκαν και ταξίδεψαν στο Μιλάνο για να ενισχύσουν την ομάδα τους στον αγώνα της 2ης αγωνιστικής του Champions League κόντρα στη Ίντερ. Αν και οι επίσημες αρχές είχαν ξεκαθαρίσει ότι δεν θα επιτραπεί η είσοδος στους Σέρβους φιλάθλους λόγω ανησυχιών για τη δημόσια τάξη, αρκετοί βρέθηκαν στην ιταλική πόλη.

Μάλιστα, κατευθύνθηκαν στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή των «ερυθρόλευκων» και με τραγούδια και καπνογόνα φρόντισαν να «ντοπάρουν» ψυχολογικά τους παίκτες τους Βλάνταν Μιλόγιεβιτς.

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα, οι Delije, είχαν εκδώσει ανακοίνωση λίγες μέρες πριν, προειδοποιώντας για τα αυστηρά μέτρα της ιταλικής αστυνομίας. Στην ανακοίνωση ανέφεραν ότι “λόγω της αυστηρότητας της ιταλικής αστυνομίας, η οποία στην είσοδο ζητά εισιτήριο και ένα έγγραφο στο οποίο πρέπει να ταιριάζουν τα ονόματα, προτρέπουμε τον κόσμο να μην πάει εκεί, καθώς είναι απολύτως βέβαιο ότι δεν θα μπορέσει να εισέλθει στο γήπεδο”.

Ωστόσο, φαίνεται πως η προειδοποίηση αυτή δεν απέτρεψε αρκετούς από το να ταξιδέψουν, δείχνοντας την αφοσίωση τους προς την ομάδα, ακόμα και κάτω από συνθήκες αυστηρού ελέγχου.

Η απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για τους Σέρβους έχει επιβληθεί μετά τα επεισόδια που έχουν σημειωθεί στο παρελθόν με τους οπαδούς της Ρόμα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.