Η Σπάρτα ήταν ανώτερη στο πρώτο και η Στουτγάρδη στο δεύτερο ημίχρονο. Η Ισοπαλία ευνοεί μόνο τους φιλοξενούμενους που είχαν νικήσει στην πρεμιέρα. Οι Γερμανοί έχουν μόλις έναν βαθμό μετά από δύο αγώνες.

Η Σπάρτα βγήκε σε αντεπίθεση με αριθμητικό πλεονέκτημα στο 5ο λεπτό, όμως ο Μπιρμάντσεβιτς δεν εκτέλεσε με τις καλύτερες προϋποθέσεις και οι Τσέχοι έχασαν σημαντική ευκαιρία για να πάρουν προβάδισμα, αξιοποιώντας λάθη των Γερμανών στη μεσαία γραμμή του γηπέδου.

Η Στουτγάρδη πήρε προβάδισμα στην πρώτη ευκαιρία της στην αναμέτρηση με τον Μιγιό να νικά με κεφαλιά τον αντίπαλο τερματοφύλακα αξιοποιώντας την ασίστ του Μίτελστεντ στο 7ο λεπτό.

Η Σπάρτα έφτασε κοντά στην ισοφάριση λίγο αργότερα με δοκάρι του Βίτικ. Στο 27’ Ο τερματοφύλακας Βίνταλ έκανε πολύ καλή έξοδο περιορίζοντας το οπτικό πεδίο του Ουντάβ και οδηγώντας τον σε λάθος.

Στο 32’ ο Καϊρίνεν με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε σε 1-1, σε πολύ ανοιχτό παιχνίδι από ομάδες που επέλεξαν να παίξουν επιθετικά.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν περισσότερο στο δεύτερο ημίχρονο. Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με μοιρασιά βαθμών, αποτέλεσμα ευνοϊκό για τη Σπάρτα που πάντως στο πρώτο ημίχρονο ήταν ανώτερη και θα μπορούσε να έχει πάρει προβάδισμα.

Στις αναμετρήσεις της πρώτης αγωνιστικής της διοργάνωσης η Στουτγάρδη γνώρισε ήττα 3-1 στη Μαδρίτη από την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ, ενώ η Σπάρτα νίκησε άνετα και εντυπωσίασε με το 3-0 απέναντι στη Σάλσμπουργκ.

Στουτγάρδη: Νίμπελ, Στέντσελ, Ρουάλ, Μίτελστεντ, Τσάμποτ, Κάρατσορ, Στίλερ, Μιγιό, Ντεμίροβιτς, Ουντάβ, Λέβελινγκ

Σπάρτα Πράγας: Βίνταλ, Ζελένι, Πανάκ, Ρίνς, Βίτικ, Λάτσι, Χάρασκλιν, Καϊρίνεν, Μπιρμάντσεβιτς, Πρεσιάδο, Ραχμάνι.