Απίθανη Μονακό στο Ζάγκρεμπ, οι Μονεγάσκοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ, αλλά κατάφεραν να ισοφαρίσουν στις καθυστερήσεις με πέναλτι του Ζακάρια (2-2) παίρνοντας το βαθμό της ισοπαλίας.

Η Ντινάμο Ζάγκρεμπ σπατάλησε σπουδαία ευκαιρία στην Κροατία για την πρώτη της νίκη στο νεοσύστατο Champions League, απέναντι στη Μονακό. Οι Μονεγάσκοι έμειναν όρθιοι στις καθυστερήσεις και πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σούσιτς άνοιξε το σκορ σκάβοντας πάνω από τον Κεν και έστειλε τους Κροάτες στα αποδυτήρια με το προβάδισμα. Στο δεύτερο ημίχρονο η Ντινάμο είχε τον έλεγχο του αγώνα, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες και στο 66ο λεπτό ο Μπατουρίνα έγραψε το 2-0 των γπεδούχων.

Η Μονακό σε διάστημα 15 λεπτών έφερε το ματς στα ίσα, αρχικά μείωσε με τον Σαλισού στο 75′, ενώ ο Ζακάρια στο 90′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Ντινάμο Ζάγκρεμπ (Νενάντ, Μπιέλιτσα, 5-3-1-1): Νέβιστιτς, Ριστόβσκι, Μπερναουέρ, Τορέντε, Πιερ – Γκαμπριέλ, Σούσιτς, Μίσιτς, Αντέμι, Μπατούρινα ,Πέτκοβιτς.

Μονακό (Άντι Χούτερ, 4-2-3-1): Κεν, Βάντερσον, Κέρερ, Σαλίσου, Κάιο Ενρίκε, Ζακάρια, Καμαρά, Ακλιούς, Μιναμίνο, Γκολόβιν, Εμπολό.