Ο Ντιέγκο Σιμεόνε δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για τη συντριβή 4-0 της Ατλέτικο Μαδρίτης από την Μπενφίκα.

Ο Αργεντινός τεχνικός παραδέχτηκε πως η ομάδα του δεν είχε καλή απόδοση στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και γνώρισε δίκαια την ήττα από τους «αετούς» της Λισσαβόνας.

Ο Σιμεόνε δήλωσε αρχικά: «Μου αρέσει να σκέφτομαι πάντα θετικά και νομίζω ότι είναι μια καλή ευκαιρία να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Μέχρι στιγμής κάναμε πολύ καλή δουλειά, σήμερα δεν κάναμε το παιχνίδι που περιμέναμε, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε. Παίξαμε άσχημα. Πρέπει να το αποδεχθούμε. Δεν παίξαμε καλά, οι αλλαγές δε μας έδωσαν τη σπίθα που μας έδωσαν άλλες φορές. Παίξαμε άσχημα, ήταν καλύτεροι και πρέπει να το αποδεχτούμε».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Δεν έλειπε η ένταση, η στάση ή η επιθυμία να τρέξουμε, απλώς παίξαμε άσχημα και όταν παίζεις άσχημα εκτίθεσαι σε τέτοιες ήττες» είπε ο Αργεντινός προπονητής. «Μέχρι τώρα κάναμε πολύ καλή δουλειά και σήμερα εμφανίστηκε το παιχνίδι που δε θέλουμε να δούμε. Κάποιες νύχτες δεν είναι καλές. Πρέπει να τις αποδεχτούμε και να προσπαθήσουμε να μάθουμε από αυτά που περάσαμε σήμερα και να ανακτήσουμε ενέργεια για τον Κυριακάτικο αγώνα στην LaLiga».