Young boy και στη...συμπεριφορά του ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού!

Τον μπελά τους έχουν βρει στη Γιουνγκ Μπόις με τον Σέιχ Νιάς!

Ο 24χρονος Σενεγαλέζος αμυντικός χαφ, που είχε περάσει για ένα φεγγάρι το 2021 από τον Παναθηναϊκό, ως δανεικός από τη Λιλ, έχει προκαλέσει ουκ ολίγα προβλήματα στην ομάδα της Βέρνης, με την συμπεριφορά του εκτός αγωνιστικού χώρου.

Ο Νιάς, που αγωνίζεται στην ελβετική ομάδα από το 2022, κλήθηκε να πληρώσει πρόστιμο 19.000 ευρώ στις τοπικές αρχές, καθώς συνελήφθη να οδηγά χωρίς δίπλωμα τον περασμένο Απρίλιο.

Ο παίκτης, υποπίπτει μάλιστα σε δεύτερο τροχαίο παράπτωμα μέσα σε μερικούς μήνες, καθώς το 2023, είχε εντοπιστεί να οδηγεί πάνω από το όριο ταχύτητας, σε αστική περιοχή, με αποτέλεσμα να του επιβληθεί πρόστιμο με αναστολή.

Δεν έμαθε όμως από το πάθημά του και έτσι τα δύο παραπτώματα συγχωνεύτηκαν σε ένα, με αποτέλεσμα να του επιβληθεί βαρύτερο πρόστιμο.

Οι παραπάνω όμως, δεν ήταν καν οι σοβαρότερες αταξίες του Νιάς, κατά την παραμονή του στη Βέρνη!

Το 2022, είχε μεταμφιεστεί ως …πρωταγωνιστής της γνωστής σειράς «Casa de Papel» και κρατώντας ένα ψεύτικο πιστόλι, είχε μπει σε εμπορικό κέντρο της πόλης, προσποιούμενος ότι έκανε ληστεία!

Μία γυναίκα, πίστεψε ότι επρόκειτο για πραγματική ληστεία, τον κατήγγειλλε, με αποτέλεσμα ο παίκτης να τιμωρηθεί με πρόστιμο 14.000 ευρώ για παράβαση του νόμου περί όπλων!

Μετά και το τελευταίο παράπτωμα, ο σύλλογος ανακοίνωσε ότι ο …αδιόρθωτος παίκτης θα τιμωρηθεί και πειθαρχικά, καθώς η συμπεριφορά του δε συνάδει με τις αξίες του κλαμπ…